2777
2789
عنوان

ملایری ها بیان یه سوال دارم ازتون

471 بازدید | 4 پست

تو همین جا یه خانم ملایری گفت یه خانوم تو شهرمون هست که دارو گیاهی میده برا باردار شدن خیلی ها هم نتیجه گرفتن ازش خونشون هم خیابون طالقانی هست کسی اطلاعی داره؟

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران

عزیزم تایپیک ها تو خوندم

چون قفل بود تاپیک آخرت اینجا پیام دادم

خدایا سپاسگزارم برای هرروزم  هر کسی از ظن خود شد یار من،،،دنیا اومدیم که خودمون و خدای خودمون بشناسیم،،،،به کجا چنین شتابان یک استپ کن،،،خدایا ممنونم که شوهر عالی نصیبم کردی

امیدوارم خدا بهت صبر بده،،،تمرین صبر کن،،،خیلی مهمه،،،

دوسته منم شوهرش بعد ۱۰ سال زندگی زن دوم گرفت به دوستم رها کرد یه پسرم داشت شوهرم پسر عموش بود 5سال تنها ولش کرد و خونه فروخت انداختش بیرون دوستمم گفت طلاق نمی خوام شوهرش پولداره اینم اومد خونه باباش یه واحد جداگونه با بچش،،حالا بعد 5سال شوهرش برگشته

و پشیمون شده

امیدوار باش

منم خیلی حالم بهتره از تو نیس ولی امید دارم

خدایا سپاسگزارم برای هرروزم  هر کسی از ظن خود شد یار من،،،دنیا اومدیم که خودمون و خدای خودمون بشناسیم،،،،به کجا چنین شتابان یک استپ کن،،،خدایا ممنونم که شوهر عالی نصیبم کردی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امیدوارم خدا بهت صبر بده،،،تمرین صبر کن،،،خیلی مهمه،،، دوسته منم شوهرش بعد ۱۰ سال زندگی زن دوم گرفت ...

ممنونم عزیزم خیلی لطف کردی کسی رو واسه درد دل نداشتم همش میگم گناه من چیه که قربانی خیانت دو نفر میشم خیلی سخته ایشالله همیشه خوشحال باشی خیلی مهربونی

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران
ممنونم عزیزم خیلی لطف کردی کسی رو واسه درد دل نداشتم همش میگم گناه من چیه که قربانی خیانت دو نفر میش ...

امیدوارم همیشه شاد باشی

واسعه خودت زندگی کن با بچت بگرد محل شوهرم نکن،،،یه مدت کلا بی خیالش شو عزیزم