2777
2789
عنوان

📢📢📢لاغری با متفورمین

2260 بازدید | 18 پست

خانمای عزیز کسی بوده با قرص متفورمین لاغر کرده باشه؟ من قند ندارم ولی میخوام صرف لاغری بخورم 

اگر عوارض داره و میدونید لطفا اطلاع بدین بهم

تا موفقیت راهی نیست.....☺☺

چ کاریه ورزش کن خب

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واه معلوم که عوارض داره همه داروهای شیمیایی عوارض دارن انقدر تنبل نباش خودت لاغر کن با ورزش من خودم ...

توضیح بده عزیزم لطفا رژیم چی گرفتی؟ ورزش چی میکردی؟

جواب نمیگیرم مقلا ۱۰ روز میرم هیچ کاهش وزنی ندارم

حداقل تاچندماه باید ادامه بدی

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
توضیح بده عزیزم لطفا رژیم چی گرفتی؟ ورزش چی میکردی؟

من بخاطر پرخوری اضافه وزن داشتم که غذام کم کردم حل شد

ورزش من هرروز حتی هنوزم روزی ۲ ساعت پیاده روی میرم

یوگا کار میکنم ولی تاثیری تو وزن نداره

💍♥️Married
من بخاطر پرخوری اضافه وزن داشتم که غذام کم کردم حل شد ورزش من هرروز حتی هنوزم روزی ۲ ساعت پیاده روی ...

۲ سااااااعت؟؟؟ خیلی عالیه که ۲ ساعت چرا بخودت میگی تنبل اخه😶من نهاااایت نیم ساعت

۲ سااااااعت؟؟؟ خیلی عالیه که ۲ ساعت چرا بخودت میگی تنبل اخه😶من نهاااایت نیم ساعت

من تنبلم خیلی بخدا ولی دوساعت خیلی برام لذت بخشه چون میرم بیرون پیاده روی میکنم آهنگم گوش میدم 

💍♥️Married

[QUOTE=195339100]من تنبلم خیلی بخدا ولی دوساعت خیلی برام لذت بخشه چون میرم بیرون پیاده روی میکنم آهنگم گوش میدم& ...[/QUOTEاها میری بیرون 

من دوتا بچه کوچیک دارم وسط هال پیاده رویمو میکنم

[QUOTE=195339100]من تنبلم خیلی بخدا ولی دوساعت خیلی برام لذت بخشه چون میرم بیرون پیاده روی میکنم آهن ...

مامان منم تو خونه ورزش میکنه بیرون نمیره

ولی من خودمم خیلی دوست دارم برم بیرون واسه همون وگرنه خونه هم میشه

💍♥️Married

من دکتر بهم داد قرصی هست که کل سیستم بدن رو بهم میریزه تاثیر خاصی هم تو لاغری نداره

فقط سرگیجه و تهوع و سردرد. زندگیم رو تحت تاثیر قرار داده بود

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...