2777
2789
عنوان

خانوما لطفااین خانوم بی شخصیتو گزارش بزنین

| مشاهده متن کامل بحث + 4262 بازدید | 201 پست

بعدشم پست اول کلا رف گوگل میگ ن تایپ نمیکردی پاک میشد😏

اون‌خُداست‌کِ‌مهرَبون‌بَخشندست‌:/          مَن‌فاصله‌خَندیدنم‌تا‌رددادنم‌یلَحظَس🌊💯⚖😏                       آدمایی‌واسه‌ماع‌خاصن‌کِ‌مارو‌با‌اخلاق‌بَدمون‌خاصَن🤙🏾📿🦂 🔞          ن میتونی بام باشی ن میتونی جام باشی اینو گفتم در جریان باشی😼💯                           کِ اگ غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم🌏🩸🚫🥀
اون تایپیکی که هم قبلش مال خودش بود وترکید شمابودی که اون اول شروع کنه به خانواده ی من فحش ناموسی دا ...

چی بگم والا من نبودم اونجا ولی

تو تاپیک قبلش بهت فحش ناموسی داد ، تو این تاپیکش چرا پست گذاشتی 

آرامشی دارم که طوفان را بغل کردم   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میشناسمش جدی میگم😐😂

واقعا

چرخ گردون گر ندارد سازگاری با دلت،دست در جیب کن و جدی نگیرش بیخیال🌸💃یه چی داره تحریک میکنه حلقمو میخام بالا بیارم قلبمو🤢بابایی دلم تنگ شده واست😔میشه واسه شادی روح پدرم یه صلوات بفرستین♡
ارع منم بودم هرچی بهش گفتن عکسه کله این فک کرد گفتن سه کله...اصلا مگه سه کله وجود داره؟

نه من سه پ ستون شنیدم سه کله نشنیدم🤣

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
چون فوش داد بهش از همه جهت جداواباد و اینا

ای بابا...

جوابشو نمیدادید فقط نی نی یارو تگ میکردید چون نی نی یار بیاد بخونه فحشای خودشم هست 

آرامشی دارم که طوفان را بغل کردم   
منم ی تایپک زدم براش 😡😡😡😡

خوب کردس مرسی گلم

تایپیک هابرای من نیست عضوجدید هستم وازکسی واگذارشده به من🙂❤خب خب چه خوبی توی زندگیم وارد شدی عشق جانم 😍💋چیزی نمونده تا1400/2/15که مال هم شیم تاابد وبریم سرخونه زندگیمون چه خوبه پسرعموی منی چه خوبه که شوهرم شدی 😍❤💋
شما خیلی ازش دفاع می‌کنی پسوند اسماتون هم شبیه همه،خودش نیستی؟؟؟

شما مشکلی داری خودش باشم

از کی براساس پسوتد تشخیص میدی

بعدش برو کامتتای منو بخون ببین کجاش ازش طرفداری کردم

اگر به تو هم خدای نکرده بگن عقب افتاده دست رو دست میزاری نگاشون میکنی

نه خاهر گلم

من یاد گرفتم زود قضاوت نکنم

من یاد گرفتم تا اونجایی که امکان داره خشن خودمو کنترل کنم

بعدشم من تو تمام کامنتام گفتم حق با استارتره

هیچ وقت براساس ظاهر

براساس پیشوند یا پسوند دیگران را قضاوت نکن خاهر خوب

همینوبگو

ترکید بچه ها

منتظرتم گلم درخواست بده   به علت هکر های بیشعور و بیجنبه پیچمو برداشتم اگه خواستید بگید بگید بهتون ایدی میدم    به خدا سیبیل ندارم اینقدر نگید سیبیلاتو بزن تنها نمیشی دیگه ..اگه یه دونه تا سیبیل داشتم مال خودتون به یاد پسرداییم اسم کاربریمو  گذاشتم اینقدر مسخره نکنید بابا