2777
2789
عنوان

مغازه زدن

411 بازدید | 32 پست

سلام خانمای گل  ظهرتون بخیر ازتون کمک میخواستم تصمیم گرفتم ی مغازه لباس فروشی باز کنم هرکس راهنمایی داره ممنون میشم اینکه چی بیارم که فروش داشته باشه چقدر سرمایه بزارم چیا بیارم

لباس زیر و زنونه دگ شومیز تاپ اینا

اون‌خُداست‌کِ‌مهرَبون‌بَخشندست‌:/          مَن‌فاصله‌خَندیدنم‌تا‌رددادنم‌یلَحظَس🌊💯⚖😏                       آدمایی‌واسه‌ماع‌خاصن‌کِ‌مارو‌با‌اخلاق‌بَدمون‌خاصَن🤙🏾📿🦂 🔞          ن میتونی بام باشی ن میتونی جام باشی اینو گفتم در جریان باشی😼💯                           کِ اگ غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم🌏🩸🚫🥀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شال روسری

لباس زیر

لباس راحتی

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

لباس تو خونگی قیمت مناسب خیلی جواب میده👍🏼

نصفه شبِ سابق هستم🤫😅                              بگذار برایت کسی باشم که فریاد می‌زند هیچ‌کس نیست🌾                                                                                              قبل از ریپلای کردن مطمئن شو از  منطق و شعور  بهره بردی ؛ 
به نطرتون با چقدر سرمایه شروع کنم؟

سرمایشو بلد نیسم معذرت😁

اون‌خُداست‌کِ‌مهرَبون‌بَخشندست‌:/          مَن‌فاصله‌خَندیدنم‌تا‌رددادنم‌یلَحظَس🌊💯⚖😏                       آدمایی‌واسه‌ماع‌خاصن‌کِ‌مارو‌با‌اخلاق‌بَدمون‌خاصَن🤙🏾📿🦂 🔞          ن میتونی بام باشی ن میتونی جام باشی اینو گفتم در جریان باشی😼💯                           کِ اگ غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم🌏🩸🚫🥀

یه دکور خوب بزار از لباسای توخونه ای و‌ارزونم شروع کن حتما کارت میگیره.

از ته دلم واسه تویی که امضامو میخونی خوشبختی،سلامتی،آرامش‌ و‌عاقبت به‌خیری‌ رو‌ از خدا میخوام.توهم واسه این نوعروس عاشق دعا کن👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️❤

عمه من دو سال پیش مغازه زد فوق العاده کارش گرفت

طوریکه الان ماشین خرید پنجاه تومنم طلا

و شعبه دوم میخواد لباس مجلسی بیاره

مغازه لباس راحتی_لباس زیر_شومیز و شلوار رنج سنی ۱۸ تا ۴۰

ولی بگم ک جنس عالی میاره از بندر ینی من دو سال پیش ی شلوار ازش خریدم با اینکه میرم بیرون هر بار میندازمش ماشین تکون نخورده جنساش جوریه ک خودت با چاقو باید بشینی پاره کنی

به هیچ عنوان از شهرای دیگع خرید نمیکنه فقط میره بندر