2777
2789

علائمم شدید نشده که برم تست بدم چهل هفته ام خیلی سردرد وبدن درد دارم گلومم انگار یکم ملتهب شده صدام عوض شده،الان باید چیکارکنم؟؟؟بیمارستان پذیرشم میکنن واسه زایمان؟؟؟همچین موردی داشتید تو اطرافیان؟

خدایا مسافر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون دکتر زنان تست می‌نویسه قبل از سزارین پیش خودش برو

آخه قراره زایمانم طبیعی باشع ولی اگه کرونا بگیرم واقعا توانی  واسه طبیعی ندارم کل خانوادمون گرفتن یکی از یکی بدترن،تاحالا نگران بودم‌بعد زایمان کسی نیست مراقبم باشه حالا خودمم گرفتارشدم

خدایا مسافر 
چشم خانومی محتاجیم به دعا،اگه دوست داشتی اسمتو بهم بگو که یادم‌نره

چشمت بی بلا

میگن دعای مادرا گیراست

میگن لحظه زایمان هر دعایی کنی براورده میشه

تورو خدا از ته قلبت دعام کن

اسمم مریم

آخه قراره زایمانم طبیعی باشع ولی اگه کرونا بگیرم واقعا توانی  واسه طبیعی ندارم کل خانوادمون گرف ...

انشالله که به خیر میگذره منم خانمم مشکوک بود تستش خداروشکر منفی شد ولی اگه مثبت هم شد نگران نباشین چند روز که بگذره حالتون خوب بشه مشکلی واسه زایمان و بچه پیش نمیاد