2789
عنوان

توقعم بیجاست؟!😢

90 بازدید | 12 پست

سلام دوستان

من دوهفته دیگه کنکور دارم

خواهرام باهم دارن میرن مسافرت

توقعم بیجاست که یکم صبر میکردن من کنکورم تموم شه باهم بریم؟

احساس میکنم اصلا بدو و نبودم براشون مهم نیست

بدون من بیشار خوشن

احساس تنهایی کردم😢

:"زنان به مراتب بیشتر از مردان با یکدیگر همدردی نشان می دهند و خود را در آلام و مسائل همجنسانشان دخیل می بینند، زنان بدون هیچ رابطه قلبی و در واقع صرفا بر اساس زن بودن با سایر زنان ارتباط کلامی برقرار می کنند و غریبگی در مقابل حس خواهر بودگی رنگ می بازد و باعث مشارکت عاطفی زنان برای فائق آمدن بر وضعیت ناگواری می شود که از جنسیت آنان بر آمده است
توقعت بیجا نیست. تو هم در آینده مثل خودشون برخورد کن

خیلی خیلی زیاد دلم.گرفت

دور هم جمع میشن اصلا به من نمیگن که منم برم

میرن بیرون دریا اصلا هیچی بهم نمیگن

هی باهم در تماسن اما با من نه 

:"زنان به مراتب بیشتر از مردان با یکدیگر همدردی نشان می دهند و خود را در آلام و مسائل همجنسانشان دخیل می بینند، زنان بدون هیچ رابطه قلبی و در واقع صرفا بر اساس زن بودن با سایر زنان ارتباط کلامی برقرار می کنند و غریبگی در مقابل حس خواهر بودگی رنگ می بازد و باعث مشارکت عاطفی زنان برای فائق آمدن بر وضعیت ناگواری می شود که از جنسیت آنان بر آمده است

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خیلی خیلی زیاد دلم.گرفت دور هم جمع میشن اصلا به من نمیگن که منم برم میرن بیرون دریا اصلا هیچی بهم ...

می دونم آدم ناراحت میشه. ولی بیخیال تو هم بعدا خوش بگذرون و فقط عکساشو باهاشون به اشتراک بذار!!! حوصله داری غصه ی کم لیاقتی اونا رو هم می خوری

می دونم آدم ناراحت میشه. ولی بیخیال تو هم بعدا خوش بگذرون و فقط عکساشو باهاشون به اشتراک بذار!!! حوص ...

غصه تنهایی خودمو میخورم

من خیلی دوستشون دارم

اینجوری میکنن دلم میشکنه واقعا😔😔

غصه تنهایی خودمو میخورم من خیلی دوستشون دارم اینجوری میکنن دلم میشکنه واقعا😔😔

کسی که دوستت نداره رو دوست نداشته باش. من خودم برادرام این مدلین. دوستشون ندارم چون دوستم ندارن

نه عزیزم توقعت بیجا نیست ناراحت نباش زمین گرده و فرصت برای جبران زیاد

جبران نمیخوام

احساس کردم برای هیچ کس مهم نیستم 

احساس تنهایی کردم 

کسی که دوستت نداره رو دوست نداشته باش. من خودم برادرام این مدلین. دوستشون ندارم چون دوستم ندارن

نمیدونم واقعا

من دیر دل میبندم

منطقیم

حتی شوهرمو با اینکه بیشتر از سه ساله باهاشم اونقدر که باید دویت ندارم

اما شدیدا وابسته به خواهرامم

اما اونا نه

خیلی احساس بدیه😔

نمیدونم واقعا من دیر دل میبندم منطقیم حتی شوهرمو با اینکه بیشتر از سه ساله باهاشم اونقدر که باید ...

سنتون؟

اونا هم متاهل هستن؟؟

شاید مشکل از جای دیگست ...

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
سنتون؟ اونا هم متاهل هستن؟؟ شاید مشکل از جای دیگست ...

22 سالمه 

اره متاهلن اونا

بچه دارن

من تازگی ها عروسی کردم

22 سالمه  اره متاهلن اونا بچه دارن من تازگی ها عروسی کردم

نمیدونم

شاید هنوز با همسرتون غریبی میکنن

شاید الان شرایط کاری و مرخصیشون جور شده

شاید هزار تا چیز دیگه، دلیل نمیشه که دوستون نداشته باشن🌸🌸🌸

ولی اگر احساس میکنید که رابطتون خوب نیست و تمایلی به شما ندارن، اشکالی ندارد که عزیزم...من تونستم این همه سال بدون خواهر زندگی کنم، پس شما هم میتونی رفتارهای سردشون بپذیری🌸🌸

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
نمیدونم شاید هنوز با همسرتون غریبی میکنن شاید الان شرایط کاری و مرخصیشون جور شده شاید هزار ...

نه

خواهرام بدون شوهرشون دارن میرن مسافرت

منم 3سالو خورده ای عقد بودم

شوهرمم فامیله

میدونم که شاید موقعیتش الان براشون پیش اومده

اما توقع داشتم

که حداقل زنگ بزنن بگن دوس داشتیم توهم میومدی اما نشد

یا چنین چیزی

اما اینکه اصلا به هیچ جاشون نبودم و دارن میرن منم که اصلا مهم نیستم دردم میاره