2777
2789

شیر خشک بده .

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیر خشک میدم اصلا نمیخوره به زور تو خواب بهش میدم

چندوقتشه؟

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
چهار ماه

عزیزم....روزی سه چهار بار بخوره هم خوبه میحوره؟

عزیزم....روزی سه چهار بار بخوره هم خوبه میحوره؟

اره میخوره ولی خیلی کم باور کن نصف یه قوطی شیر خشک رو من میریزم دور هی درست میکنم ولی نمیخوره شیشه رو نمیگیره ولی با حرص پستونک میخوره 

ببخش بهت پیام دادم نتونستم اسمتو تگ کنم ♥️🙏🏻خوشحال میشم بیاین ضرر نمیکنی🌸🌸🌸

فیلمو عکس غذاهام با دستور

ترفند خونه داری و فیلماش

تربیت فرزند تجربم و بازی♥️

عکسها و سوالای شما

چالش و رای گیری برنده چالش بعدو میزاره✅ 💓

پنجشنبه ها معرفی ماسک صورت🌺

https://eitaa.com/rozmareham

لینکو نگه دار بعد باز کردن بزن

تاپیک اوتیسم و تاخیر گفتار و تجربم رو بخون شاید بدردت بخوره
الان دارن از کودک همسرا و پدوفیلیا حمایت میکنن یعنی؟؟😅از اول نخوندم 

اونو که حمایت کردن رفت الان میگن همون جور که همجنسگرایی شده یه گرایش پدوفیل هم تو خارج یه گرایشه و اگه شکایت کنی به هیج جا نمیرسی و خودت محکوم میشی پس اونجا جهنمی بیش نیست و ما تو بهشت داریم زندگی میکنیم وکارتون یخچال ها رو اماده کنید برا لذت بیشتر از بهشت

چرا همچین دروغی به من بستین؟ک پشت شما بیان به من خصوصی حرف برنن؟

من عرض کردم اختلالات ک الان مییگیم گرایش..قبلا جرم بود!!

چیشد شد اختلال و بعد گرایش؟ و بعد تصویب شد ازدواح همجنس گرایان؟

پدوفیل هم همینه..درخواست دادن به عنوان گرایش پذیرفته بشند

چندجا انجمن دارند..

من چیکار دارم کجا جهنمه کجا بهشت؟

من مگه گفتم خارج بده اینجا خوبه؟؟

مگه اینجا کسی برای کودک ازاری مجازات میشه؟ اصلا صدای خانوتده خا درنمیاد..

کن دارم در مورد اختلال ک شده گرایش حرف میزنم

چرا فکر خودنون رو به من نسبت میدین؟

💕