2777
2789
عنوان

به دادم برسین

307 بازدید | 43 پست

نوزادم ۲۳ روزه اس ۵ روزه شیر خشک میخوره کلا دیگه سینه نمیخوره از دیشب شیر نخورده از ساعت ۵ صبحم مدام گریه کرده شربت دل دردشم دادم شکمش کار کرده گشنه اس ولی نمیخوره چه خاکی تو سرم بریزم مدام گریه میکنه توری که نفسش میره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پنج روز مدام شیشه دادی بهش عادت کرده باید مابینش سینه خودت رو میدادی شیرت رو بدچش بریز تو شیشه بده بخوره حداقل

استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐

مزه شیر خشک رفته زیر زبونش😆لده همونو بخوره...نگرانم نباش بچه ها کارشون گریه کردنه دیگه ولی خب گشنشه همون شیر خشکو بده

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

بچه ها کسی بوده تجربه زایمان در اب داشته باشه؟

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
اگه خودت شیر داشتی نباید شیر خشک میدادی الان از شیرخشک خوشش اومده دیگه سینه ات رو نمیگیره مثل پسر ...

شیرمو قطع کردم کلا شیر خشک میخوره ولی امروز شیشه ام نگرفتهد