2777
2789
عنوان

به دادم برسین

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولله چی بگم اولین باره ک میشنوم بردیش دکتر ببخشید شاید باد نیستی شیر خوب درست کنی  غلیظ ...

نه قشنگ درست میکنم برای هر ۳۰ تا یه پیمانه میریزم ابم قشنگ اندازه اس داغی و سردیش

خوب عزیز دلم گفتم که سینه مو قطع کردم دیگه شیرخودمو نمیخوام بدم الان مشکل من شیشه نگرفتنه 

اهان ببخشید من بد متوجه شدم گلم شاید کولیک داره؟ آروغشو میگیری؟ و اینکه جاش خیس نیست ک؟ 

اهان ببخشید من بد متوجه شدم گلم شاید کولیک داره؟ آروغشو میگیری؟ و اینکه جاش خیس نیست ک؟ 

شربت های کولیکشو دادم جاشو از صبح چندبار عوض کردم با اینکه خیس نبود اروغشم دم به دقیقه

۵ روزه کلا شیر خشک میدم سینه نمیدم به دلایلی الانم شیشه نمیخوره

خب دو تا راه داره یا کلا شیرخشک بده، یا اصلا شیشه نده و سعی کن شیر خودتو بدی

سخته ولیسعی کن به روش‌های مختلف بهش شیر بدی، خواستن توانستن است

این دوران و گذروندیم ما هم

❤️من امیدم بخدا بعد خدا هم به خداست❤️
نه قشنگ درست میکنم برای هر ۳۰ تا یه پیمانه میریزم ابم قشنگ اندازه اس داغی و سردیش

ببرش دکتر ببین چی میگه بهت

چون من دخترم باشیر خودم سیر نمیشد تا ک شیر خشک براش درست کردم سیر شد وخوابید چون خیلی اذیتم میکرد وهمش گریه میکرد ونمیخوابید 

خب دو تا راه داره یا کلا شیرخشک بده، یا اصلا شیشه نده و سعی کن شیر خودتو بدی سخته ولیسعی کن به روش‌ ...

کلا میخوام شیر خشک بدم چون جون ندارم شیر خودمو بدم شیر خودم انقدر کم بود که بعد یه روز ندادم خشک شد 😏

شربت های کولیکشو دادم جاشو از صبح چندبار عوض کردم با اینکه خیس نبود اروغشم دم به دقیقه

ای جونم بگررردم شیر خشک چ مارکی میدی شاید بهش نمیسازه 

من مادرشوهرم گفت نان بده هر روزه خدا پسرم گریه میکرد یبسش کرده بود 

رفتم دکتر شیرشو عوض کرد 

گفت ببلاک کامفورت بده دادم خوب شد

ببرش دکتر ببین چی میگه بهت چون من دخترم باشیر خودم سیر نمیشد تا ک شیر خشک براش درست کردم سیر شد ...

دختر منم تا قبل از ۱۵ روزگی همین بود خوابش سبک مدام زیر سینه بود سینه به پوست میرسید ولی شیر نمیومد اخرش از ۱۷ روز کلا شیر خشک دادم سینه امم همون روز اول خشک شد