2777
2789
عنوان

کسی اینجا تازه گیا نمی‌خواد مبل بخره؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 42 پست
قیمت لطفاً،جلو مبلی و عسلی هم باهاش ه

آره ...تاکید میکنم مخصوص جهیزیه هست

تمام چوب راش با ضمانت 

با تشک های دوبل ۱۳سانتی فوم سرد

از لحاظ کیفیت تضمین میدم

قیمتش ۳۰ملیون تومن

الان به خدا ۴۵قیمت دارن پرسیدم

راستی به خریدار یه کاور سه بعدی که ۲.۹۰۰ملیون بابتش پول دادم هدیه میدم عزیزان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم از اینکه نظر دادی  ولی لعنت به کسی که دروغ بگه  هنوز سه ماه نشده خریدیمش خود فرو ...

می‌دونم عزیزم،مد ل رو گفتم

تیکر رسیدن اندازه دورشکم از۷۳ب ۶۳در آینده نزدیک💜⁩⁦❤️⁩🧡💛👊

دیوار شهر خودتون بزار برا فروش

یا داخل برنامه شیپور

پدرم رفت و شهر خالی شد😔😔خدایا امانتی که سپرده بودی روزجمعه تاریخ۱۳۹۹/۰۷/۹ساعا ۱۳:۲۵به خودت سپردم،نگهدارش باش ، طلب مغفرت و امرزش دارم براش،خدای مهربونم یادت باشه اون مهربانترین و خوش قلب ترین پدر دنیا بود😔😔غریب و تنها به خواست خودت پابه دنیا گذاشت بدون مادر و برادر  وپدر و با خواست خودت بردی،هر کس دوست داشت برا پدرم دختری یا خواهری کنه صلوات و فاتحه بفرسته اللهم صل علی محمدا و ال محمدا
بنظرم تو دیوار بزاری زودتر فروش میره

اینا نوی نو هستن تازه عکسا کمی بیکیفیت ارسال شدن

گفتم اینجام بگم شاید کسی خواست جهیزیه بخره هم واسه اون کمک باشه هم ما کارمون راه بیفته

میتونی داخل بازار فضای مجازی یا تلگرام تبریز بزاری

پدرم رفت و شهر خالی شد😔😔خدایا امانتی که سپرده بودی روزجمعه تاریخ۱۳۹۹/۰۷/۹ساعا ۱۳:۲۵به خودت سپردم،نگهدارش باش ، طلب مغفرت و امرزش دارم براش،خدای مهربونم یادت باشه اون مهربانترین و خوش قلب ترین پدر دنیا بود😔😔غریب و تنها به خواست خودت پابه دنیا گذاشت بدون مادر و برادر  وپدر و با خواست خودت بردی،هر کس دوست داشت برا پدرم دختری یا خواهری کنه صلوات و فاتحه بفرسته اللهم صل علی محمدا و ال محمدا

عزیزم ان شاالله با قیمت مورد نظر خودت فروش بره

ولی خب فکر نکنم کسی بیاد ۳۰میلیون پول بده بابت کارکرده حتی شده یک روز

سعی کن به اقوام درجه یک بفروشی 

معمولا مبلمان باید با پرده و فرش و دکوراسیون داخلی هماهنگ باشه