2777
2789

😂😂😂😂😂

💠فرخاازتودلم ساخته بایادهنوز.                                                       🔹خبرازکوی تومیاوردبادهنوز                 💠درجوانی همه بایادتودلخوش بودم.                                               🔹پیرم وازتوهمان ساخته بایادهنوز           🍃🌺یامهدی 🌺🍃.                                                                                                  ستاره‌ شب تاری سابقم🥺💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای ندیده بودم

چ عجیب

هیچوقت ب شوهرت نگو 'عزیزم تو خیلی خوبی همه مردا اینروزا مشغول خیانتن ولی تو هیچوقت بمن خیانت نکردی' با اینحرفت باعث میشی تصورکنه درحقت لطف کرده.. درحالی ک وفاداری اولین وظیفه دوطرفه.. اینجوری بهونه دستش دادی ک تا ازچیزی ناراضی بود باخودش بگه خب منم مشکل دارم پس مث باقی مردا باخیانت حلش میکنم.. انتقادپذیرم ولی لطفا اسم نظرات و سلایق شخصیت رو انتقاد نذار گل من. اینجا یه سایته با هزاران کاربر.. هرکی نظر و اعتقاد خودشو داره.. قرارنیس همه حرف دل تورو بزنن.. پس قبل ورودت ب مجازی اصولش رو یاد بگیر...

اینا عیب نداره

ولی تو پروفایلت سیگار باشه تایید نمیکنن

هرروز شش و نیم صبح همزمان با آغاز زندگی بیدار میشوم و میگویم خدایا شکرت که امروز را هم دیدم😌بعدش پس از اینکه از زنده بودنم مطمئن شدم  میگیرم تا 11 میخوابم😂

من چرا ندیدم😑 

خاک تو سر سایت که هرچیزی رو برای پول بیشتر تبلیغ میکنن

آنقدر خوب باشید تا در زمان نبودتان مردمان تنها و تنها از کردار نیک و اخلاق خوب و خاطرات خوش آنها در کنار شما را یا آور شوند.🙂