2777
2789
عنوان

امروز خیلی احساس بی ارزشی کردم 😔

1135 بازدید | 58 پست

دو سه روز مجبوری باید همراه بیمار باشم 

هر وقت میرم بیمارستان جوونای هم سن خودمو می بینم که دکتر یا پرستار شدن حالم از خودم بهم میخوره 

۲۳ سالمه به هیچی نرسیدم هیچ جایگاهی تو اجتماع ندارم

خدایا شکر به خاطر چیزایی که دارم ولی خیلی بده آدم احساس بی ارزشی کنه مخصوصا در مقایسه با  سناش 😞

میشه بکم دلگرمق بدید بهم یه جوری بتونم این دو سه روزو تحمل کنم!؟ خیلی برام زجر آوره 

حتی دستگاه پرس فولاد هم نمیتونه به اندازه ی حرف زور فشار بیاره به آدم .... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکترا هم آخرش انقدی باید درس بخونن که پدرشون درآد بعد انقدی هرروز تو یه اتاق بشینن مریض وبدحال وعمل ومرض ببینن که از اونور برن خرج کنن بشوره ببره روحیشون درست شه ،حالا باز با خودته میخوای حسودی کن 

بازم کینونی برا موفق شدن هیچ وقت دیر نیست  ناامید نشو از الان شروع کت

کاری از دستم بر نمیاد آخه 😭

دقیقا دقیقا حس و حال من 

حس عقب ماندگی و بی ارزشی دارم 

شما که هنوز سنی نداری ۲۳, سنی نیس ک 

من ۳۰, سالمه و احساس میکنم برا هرکاری دیره 

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
دقیقا دقیقا حس و حال من  حس عقب ماندگی و بی ارزشی دارم  شما که هنوز سنی نداری ۲۳, سنی ...

خلی خوبه درکم میکنی 

کاری از دستم بر نمیاد یه رشته الکی میخونم تو دانشگاا که اونم قطعا توش به مایی نمیرسم 

واقعا چرا ما باید همیشه حسرت زندگی بقیه رو بخوریم 

این که نشد زندگی 😭😭😭 

دقیقا دقیقا حس و حال من  حس عقب ماندگی و بی ارزشی دارم  شما که هنوز سنی نداری ۲۳, سنی ...

نه عزیزم این چه حرفیه ..من 40 سالمه..پارسال استخدام شدم تازه...هزار تا هم فکر و ایده دارم ان شااالله ..