2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدیدا انگار عوارضشو اینجوری نشون میده هم من هم دوستم داشتیم مال من کم بود مال دوستم زیاد ولی خوب شدیم زود...چند وقته سز کردی؟

انسان ها شبیه به هم زندگی نمیکنند!‌ یکی زندگی میکند!و یکی تحمل...و من جز دسته دومم
جدیدا انگار عوارضشو اینجوری نشون میده هم من هم دوستم داشتیم مال من کم بود مال دوستم زیاد ولی خوب شدی ...

جدی توروخدا راس میگی مثلا چجوری بود تنگی نفست خیلی شدید بود ماله دوستت چند روز چند وقت طول کشید تورخدا میشه یکم توضیح بدی خیلی حالم بده از این بابت و واقعا میترسم 

جدی توروخدا راس میگی مثلا چجوری بود تنگی نفست خیلی شدید بود ماله دوستت چند روز چند وقت طول کشید تورخ ...

در حدی بود نمیتونستم حرف بزنم...بعد ده روز خوب شدم دوستمم از درد گریه میخاست بکنه...اونم حدود دوهفته

چند وقتع سز کردی

انسان ها شبیه به هم زندگی نمیکنند!‌ یکی زندگی میکند!و یکی تحمل...و من جز دسته دومم
در حدی بود نمیتونستم حرف بزنم...بعد ده روز خوب شدم دوستمم از درد گریه میخاست بکنه...اونم حدود دوهفته ...

اره دقیقاً منم نمیتونم دو کلمه پشت سر هم حرف بزنم یا راه برم الان سه هفته س میگذره دوروز خوبم یه یه روز میاد شما اینجوری نبودی منم بیشتر وقتا از تنگی نفس گریه میکنم هرشب میرم بیمارستان توروخدا اگه هرچی می‌دونی بهم بگو ک مثلا چجوری خوب شدب

در حدی بود نمیتونستم حرف بزنم...بعد ده روز خوب شدم دوستمم از درد گریه میخاست بکنه...اونم حدود دوهفته ...

از درد چرا ینی تنگی نفس نداشت؟من شونه هامم درد می‌کنه آزمایش آمبولی هم دادم نداشتم همش توهم آمبولی دارم مثلا یه روز خوبم یه روز میاد اولا هرروز بود این ینی چی به نظرت دارم خوب میشم؟

اره دقیقاً منم نمیتونم دو کلمه پشت سر هم حرف بزنم یا راه برم الان سه هفته س میگذره دوروز خوبم یه یه ...

نسکافه تند تند خوردم همین...منم همینجوری بودم مال داروی بیهوشی ه..زایمان قبلیم رو حافظه م اثر گذاشته بود این سری رو نفسم...خوب میشی فقط تند تند نسکافه بخور تا اثر دارو بره

از درد چرا ینی تنگی نفس نداشت؟من شونه هامم درد می‌کنه آزمایش آمبولی هم دادم نداشتم همش توهم آمبولی د ...

چرا هم تنگی داشت هم درد...نمیدونم مال من هرروز بود بعد خوب شد