2777
2789
عنوان

کرونا و عروسی

71 بازدید | 5 پست

بچها ی تایپک زدم که همسایمون تو این وضعیت عروسی گرفته حالا همسایه دیگه مون که فامیل هموناست فردا مراسم داده خودشون که میگن ما آدم کم دعوت می‌کنیم که حتی همسایه هارو هم دعوت نکردیم ولی از دهن خواهر عروس پرید که  حدود۲۵۰ نفر دعوت کردن تازه وانمود میکنن که کلی هم از کرونا میترسن والا من فردا میخوام زنگ بزنم به پلیس بیان جمعشون کنن والا از اونطرف اسم کرونا میاد کلی ادا در میارن از اون طرف هر روز مهمونی و عروسیشونه

عزیزم پلیس چراباید جمع کنه؟وقتی منع تردد شبانه رو بخاطر انتخابات و تجمعش برداشتن؟رطب خورده کی منع رط ...

من کار محدودیت شبانه ندارم چون کلا به خاطر جمعیت کم شهرمون کلا محدودیت شبانه اجرا نشد میخوام بگم که اینا مراسم گرفتن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کار محدودیت شبانه ندارم چون کلا به خاطر جمعیت کم شهرمون کلا محدودیت شبانه اجرا نشد میخوام بگم که ...

خب وقتی هیچی محدودیت نداره چرا باید عروسی رو محدود کنن...نمیگم کارشون درسته ولی خب فعلا کرونا اهمیت نداره واسه کسی

خب وقتی هیچی محدودیت نداره چرا باید عروسی رو محدود کنن...نمیگم کارشون درسته ولی خب فعلا کرونا اهمیت ...

آخه حود پلیس تو کانال شهرمون زده بود هرگونه مراسم یا مهمونی برگزار شد به ما بگید تا بیایم همرو دستگیر  کنیم

وا  شما الان تو خیابون برو هزار نفر بغل بغل هم انقدر شلوغه خیابونا ب خاطر انتخابات   ...

من میگم‌ اینا اسم کرونا میشنون کلی ادا در میارن و هر روز مهمونی  و عروسی و مسافران به خدا به خاطر این کارا و ادعاهاشون باید زنگ بزنم به پلیس