2777
2789

💨💨💨💨💨

بوش اومد یا بیشتر تلاش کنم

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پریودممم

عصبی ام بشدددتتتت

بدنم درد میکنه

کف سرم میخواره

انگشتام درد میکنه

کلافه ام

بدنم گر میگیره

گرممه نمیذارن کولر روشن کنممممم😠

اییییی تف ب پریودییییی😭😭😭😭

خدایا شکرت که هستی...  خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت...   شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.
الهی اگه دوس داری بگو راحت شی

طولانیه..‌ تو تاپیکام هس 

خدایا شکرت بخاطر همه چیزایی که داریم و حواسمون نیست... میشه از خدا بخواین حاجت دلمو بده ؟ خیییلی ساله میخوامش... ❤❤
من ب تابستون ک نزدیک میشیم دنیام پرعذاب میشه چون همش باید شُرشُر عرق بریزم😂

عسیسم ی سر برو خوزستان ، اهواز. البته یکککک هوای لندنی داره اونجا 😂😂😂

از درد دل نمیترسم ولی از اسکرین شات بعدش چرا !!!!
چرا پریود میشین اعصابتون بهم میریزه؟؟ من اینجوری نیستم ولی این چن روزه پریود روحیم😐

اینجوری نبودم...الان اینجوری شدم

{+✓مــیشه یه صــلوات برای ظهور امام زمان بفرستی؟😊🕊...من از،روح خدام بخاطر همـین...نبایدهـیچوقت ناامیدبشم...🌧مااشرف المخلوقات هسـتیم،پس توانایی انجام هرکاری را داریم،و...بیایید در حد همان اشرف المخلوقات رفتارکنیم.🪐🤗یه توحید برای قبول شدنم دوست خوب من...♥🌱
پریودممم عصبی ام بشدددتتتت بدنم درد میکنه کف سرم میخواره انگشتام درد میکنه کلافه ام بدنم گر می ...

کولر روشن کنی دردت بیشتر میشه خو

💔 حاجت سختی دارم اگه حاجت بگیرم میام ریز به ریز تعریف میکنم، اگه دوس داشتید یه صلوات برام بفرستید 💚

سرمـــ را روی زانوهایتـــ بگـــذار....

یـــک دلسیــــر گریهـــ میخواهــد دلــــم....

کــاش بتــوانم بهــ تــــو برسمــــ

از خودمـــ بگــویم..

از دردهایــم...

از حرفهــایمـــ...

از روزهایی کهــ بهــ سخــتی گــذشت....

از تمـــام کمــر خم کردنهــایــیــــ ک تجــربهــــ کردمـــــ.....

از تمـــامـــ حــرفهـــاییــ کـهـــ روی دلمـــ انباشتهـــ شدهــــ.....

از تـــمــام آنهـایــیــ  ”کــهــ دلمــ را شکستــند”

از بـــغضـهایـیـــ ک نمـــیدانم چــگونه باید بشکــننــــد....

بــیا کهـــ از قلـــبم برایــت بگـــویمـــ...

بگـــویم ک چه چیزهایـــی را تنـــهایی تحـــمل کردم.....

بیا تا بگـــویم چـــهــ حسرتهایــیــ را کـهــ نخــــوردم....

از تمــام خستگــی هــا....

از تمــام آرزوها...

از سردی هـــا....

”از تنهـــاییـــ هـــا”

چـــقدر دلــــم پر استــــــ....

چــــــــــــــــقدر دلمـــــــــــ پــــــر اســــت،،  

............

مـــادرمــــ....

همـــدمــمــــ....

من ب تــو روی مـــی آورم.....

دســــتم را بگــــیر....ـ

کـــمکــم کــــن....

نگــذار بــــیکـــس باشمــــ....

کـــنارم بـــاشــــ...

مــــادرمــ...

”یـــا فاطمـــه زهرا”

💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔*aram*

{+✓مــیشه یه صــلوات برای ظهور امام زمان بفرستی؟😊🕊...من از،روح خدام بخاطر همـین...نبایدهـیچوقت ناامیدبشم...🌧مااشرف المخلوقات هسـتیم،پس توانایی انجام هرکاری را داریم،و...بیایید در حد همان اشرف المخلوقات رفتارکنیم.🪐🤗یه توحید برای قبول شدنم دوست خوب من...♥🌱