20hanaeiii مدیر استارتر عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 853 عنوان امتحان شهری رانندگی 69 بازدید | 7 پست سلام من برای قبولی تو آزمون خیلی وقت ندارم تا حالا امتحان ندادم و یکم دیگه پروندم باطل می شه چند تا سئوال داشتماول اینکه بلافاصله بعد آیین نامه میفرستن برای شهری؟و اینکه چند روز در هفته شهری برگزار میشه؟و لطفا دعا کنید زود قبول شم مرسی❤ میگن خیلیا با دعای نی نی سایتی ها به حاجتشون رسیدن پس حالا که انقدر دلتون پاکه برای منم دعا کنید🙏🏻❤ 1400/03/27 | 00:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لازانیا_رو_عشق_است عضویت: 1399/10/22 تعداد پست: 6174 بله بلافاصله بعد از امتحان ایین نامه میتونی امتحان عملی شهری بدیو فک کنم بستگی به شهرتون داره تهران اصولن هفته ای 2 بار برگزار میشه شاید یه جا کمتر بشهو اینکه هفته ای 1 بار هم میتونی امتحان بدی ان شاالله زودی قبول بشیییی 🤩
20hanaeiii مدیر استارتر عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 853 بله بلافاصله بعد از امتحان ایین نامه میتونی امتحان عملی شهری بدی و فک کنم بستگی به شهرتون داره تهرا ... ممنون عزیزم😍 میگن خیلیا با دعای نی نی سایتی ها به حاجتشون رسیدن پس حالا که انقدر دلتون پاکه برای منم دعا کنید🙏🏻❤
20hanaeiii مدیر استارتر عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 853 اگه تجربه ای هم داریدبهم بگید میگن خیلیا با دعای نی نی سایتی ها به حاجتشون رسیدن پس حالا که انقدر دلتون پاکه برای منم دعا کنید🙏🏻❤
دمپایی_انگشتی_تپل عضویت: 1400/03/11 تعداد پست: 1403 من تازه کلاسا تعلیم رو دارم میرم امتحان ایین نامت چطور بود؟سخته؟
20hanaeiii مدیر استارتر عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 853 من تازه کلاسا تعلیم رو دارم میرم امتحان ایین نامت چطور بود؟سخته؟ تازه یکشنبه میخوام آیین نامه بدمولی میگن اگه میخواین یه ضرب قبول بشین نمونه سئوال بخونین منم نمونه سئوال دانلود کردم بخونم میگن خیلیا با دعای نی نی سایتی ها به حاجتشون رسیدن پس حالا که انقدر دلتون پاکه برای منم دعا کنید🙏🏻❤
رویا_بارونی عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 4843 تازه یکشنبه میخوام آیین نامه بدم ولی میگن اگه میخواین یه ضرب قبول بشین نمونه سئوال بخونین منم نمونه ... نمونه سوالای تست درایو رو بخون حتما ❤️دوست مهربونم میتونی با قلب پاکت برای منم دعا کنی🙏تویی ک صلوات برام فرستادی و لایکم کردی انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥰
20hanaeiii مدیر استارتر عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 853 من تازه کلاسا تعلیم رو دارم میرم امتحان ایین نامت چطور بود؟سخته؟ من یکشنبه امتحان آیین نامه رو دادم قبول شدم خداروشکر نمونه سئوال بخون حتما بار اول قبول میشی میگن خیلیا با دعای نی نی سایتی ها به حاجتشون رسیدن پس حالا که انقدر دلتون پاکه برای منم دعا کنید🙏🏻❤