2777
2789
عنوان

امتحان شهری رانندگی

68 بازدید | 7 پست

سلام من برای قبولی تو آزمون خیلی وقت ندارم تا حالا امتحان ندادم و یکم دیگه پروندم باطل می شه 

چند تا سئوال داشتم

اول اینکه بلافاصله بعد آیین نامه میفرستن برای شهری؟

و اینکه چند روز در هفته شهری برگزار میشه؟

و لطفا دعا کنید زود قبول شم مرسی❤

میگن خیلیا با دعای نی نی سایتی ها به حاجتشون رسیدن پس حالا که انقدر دلتون پاکه برای منم دعا کنید🙏🏻❤

بله بلافاصله بعد از امتحان ایین نامه میتونی امتحان عملی شهری بدی

و فک کنم بستگی به شهرتون داره تهران اصولن هفته ای 2 بار برگزار میشه شاید یه جا کمتر بشه

و اینکه هفته ای 1 بار هم میتونی امتحان بدی 

ان شاالله زودی قبول بشیییی 🤩

بله بلافاصله بعد از امتحان ایین نامه میتونی امتحان عملی شهری بدی و فک کنم بستگی به شهرتون داره تهرا ...

ممنون عزیزم😍

میگن خیلیا با دعای نی نی سایتی ها به حاجتشون رسیدن پس حالا که انقدر دلتون پاکه برای منم دعا کنید🙏🏻❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تازه کلاسا تعلیم رو دارم میرم امتحان ایین نامت چطور بود؟سخته؟

تازه یکشنبه میخوام آیین نامه بدم

ولی میگن اگه میخواین یه ضرب قبول بشین نمونه سئوال بخونین منم نمونه سئوال دانلود کردم بخونم 

تازه یکشنبه میخوام آیین نامه بدم ولی میگن اگه میخواین یه ضرب قبول بشین نمونه سئوال بخونین منم نمونه ...

نمونه سوالای تست درایو رو بخون حتما 

❤️دوست مهربونم میتونی با قلب پاکت برای منم دعا کنی🙏تویی ک صلوات برام فرستادی و لایکم کردی انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥰
من تازه کلاسا تعلیم رو دارم میرم امتحان ایین نامت چطور بود؟سخته؟

من یکشنبه امتحان آیین نامه رو دادم قبول شدم خداروشکر 

نمونه سئوال بخون حتما بار اول قبول میشی