2777
2789
عنوان

بلاخره دخترم بعد از دوسال اومد

689 بازدید | 43 پست

45 روز پیش دخترم برگشت. بعد از کلی سختی که پیش خانواده پدریش کشیده بود با سیل محبت من و خانواده ام روبرو شد 

الان هر چی تلاش می‌کنم نمیتونم سر به راهش کنم. ی دختر لجباز و افسرده و بی منطق شده... گفته کلاس تابستونی میخام طراحی و خط گذاشتمش سه جلسه رفته میگه من دوس ندارم استعداد ندارم... هر چی صحبت میکنم فایده نداره... کلا عادتش همینه که اصلا نمیخاد به خودش سختی بده فقط دلش میخاد تل ببینه و کاغذ و عکس از روزنامه در بیاره یا پازل بچینه در همین حد 

ب نظرتون چیکار کنم که یکم اخلاقش بهتر شه و حرف شنوی داشته باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی بداخلاقی میکنه... کلا لجبازه.. همه وسایل های کلاس هاشو پاره میکنه... خودش علاقه داشت که رفته بع ...

به نظرم فقط یک بچه ۱۲ ساله اس

صبر کنید و باهاش مدارا و محبت کنید، نیاز نیست سریع کلاس و...بفرستیدش

عزیزان نی‌نی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه

گفتی ۱۲ سالشه پریود شده؟این دوران نوجوانی واقعا سخته هم برای دختر هم برای مادر که بتونه کنترلش کنه‌چه تو تربیت چه محبت دوران نوجوانی خسلیییی محبت کن تا یه مدت بهش نگو چیزی و نصیحت نکن ،غیر مستقیم با کلاس های اموزش اشناش کن بهش اصرار نکن این دیگه بستگی به سیاست و زرنگی خودت داره ببرش بیرون تفریح ببین چی خوشحالش می کنه همونو انجام بده

💔برای تاوان پس دادن زیادی جوونِ پیرم💔

منم خیلی چیزا دوستدداشتم رفتم خوشم نیومده

بعضی وقتا علاقه هست ولی استعدادش نیست آدم زده میشه

بنظر من جوری ک هست بپذیریدش

من خودم بسیاااار لجبازم ...وقتی بیشتر بهم بگن و بیشتر نصیحتم کنن ک فلان کار رو بکن یا اگه چیزی رو دوست نداشته باشم دیگه برم ولی هی باهام حرف بزنن ک چرا تو ک خودت گفتی و پر و پا پیچم بشن بدتر مخالفت میکنم و نمیرم و انجام نمیدم

ولی وقتی به انتخابم احترام بزارن و قبولش کنن یا حداقل بهم گیر ندن خیلی لجبازی نسبت ب اطرافیان کمتر میشه

با آدمایی که دوسشون دارید حرف بزنید....وقتی ناراحتن،وقتی خوشحالن،وقتی عاشقن، وقتی دلخورن و نمیتونن ببخشن،وقتی غصه امونشونو بریده،وقتی اعصابشون خورده....آدمیزاد اگه حرف نزنه باید تنهایی بار درداشو به دوش بکشه، حرف دل آدمارو پیر میکنه، حرف بزنید....عضو گروه رز زرد...وزن شروع:68 ....هدف اول:62....هدف دوم:59....هدف سوم:55...هدف نهایی:50

وضعیت روحیش به هم ریخته به نظرم. خودشم نمیدونه چی میخواد 

بیشتر باهاش برو بیرون بگردین برین تفریح دوتایی باهم برقصین بیشتر باهاش حرف بزن مثل یه رفیق باهاش باش 

بی خیال دنیا تو فقط واسم بخند                                   اگه دنیا بد شد بی خیال بازم بخند