بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خیلی بد شده من قبلا ازش میخریدم رایگان میداد بالای صد تومنو الان باید بالای سیصد فکر کنم بخری تا رایگان بده تازه ممکنه از چیزایی که انتخاب کردی هر کدوم مال یه فروشگاه باشن بازم رایگان نمیشه ۲۵ هزار تومن میگیره پول پیک
من دوروز پیش یک کرم ۱۰ تومنی سفارش دادم۳۵ هزارتومن از من گرفتن درخونه😠حرومشون باشه من میخاستم ارزون در بیاد سه برابر در اومد برام میتونستم برم بهترین کرم از مغازه بخرم ۳۵
همیشه سعی کردم دل کسیو نشکنم؛اما به خودم که نگاه میکنم،تیکه تیکه ام: سعی کردم کسیو تو غمهاش تنها نذارم . اما هیچکس نفهمید کی ناراحتم .سعی کردم با همه مهربون باشم اما بعضیا فکرکردن من احمقم!!! همیشه بقیه رو بخشیدم،،اما فکرکردن متوجه خطاهاشون نشدم:
من چهار شنبه قبل سفارش داشتم نوشت برام یک شنبه تحویل یک شنبه پیام زده تا ۲۴ ساعت آینده میرسه مشکلی هست چند بار پیگیری کردیم دوباره گفته پنج شنبه که فرداست خیلی عجیب ودیر الان دو نوبت هست اینجوری میکنه
همیشه سعی کردم دل کسیو نشکنم؛اما به خودم که نگاه میکنم،تیکه تیکه ام: سعی کردم کسیو تو غمهاش تنها نذارم . اما هیچکس نفهمید کی ناراحتم .سعی کردم با همه مهربون باشم اما بعضیا فکرکردن من احمقم!!! همیشه بقیه رو بخشیدم،،اما فکرکردن متوجه خطاهاشون نشدم: