2777
2789
عنوان

هماتوم بارداری

80 بازدید | 11 پست

سلام. من هفته ۴ سونو دادم هماتوم داشتم..هفته ی ۷ هم داشتم(اندازه اش حدودا یک سانت و ۱ سی سی خون داشت)...لطفا هر کس اطلاعاتی در موردش داره بهم بگه ، خیلی نگرانم. الان ۱۱ هفته هستم و چند روز دیگه باید برم غربالگری ... فکرای منفی زیادی سرم میزنه واقعا حالم بده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم داشتم ولی دو هفته استراحت مطلق بودم و شباف مصرف کردم درس شد اگ لکه بینی نداری درس شده حتما

عزیزم کلا لکه بینی و خونریزی نداشتم از اول . و از همون هفته ۴ شیاف استفاده میکنم..خدا کنه جذب شده باشه. برای شما اندازه اش چقدر بود

گلم منم اول بارداریم اصلا لکه و خونریزی نداشتم ولی هماتوم داشتم. شیاف پروژستورون دادن بهم و همش استراحت. برا غربالگری که رفتم ۱۲هفته جذب شده بود و کامل رفع شده بود. نگران نباش اصلا

منم دارم دوستام و اندازش دوبرابر شده باید حتما استراحت‌ مطلق بود من مطلق نبستم یعتی مثلا واسه آب خودم پامیشم و میارم و این جور چیزا 

ببخش استارتر

انشالله همه نبات های مامان ها سالم برن تو بغلشون نی‌نی منم همین طور 😍😍❤️😍🙏                                                                                                     عشق یعنی یه همسر مهربون با یه نی‌نی تو راهی😙😙❤️