2777
2789
عنوان

مامانم چند روزه قهره ..

156 بازدید | 7 پست

اینو بگم دو سال جدا بودن و دوباره عقد کردن گاهی میگم کاش نمیکردن تازه داداشم دو ماهه به دنیا اومده دلم براش میسوزه خدا نکنه عین من زجر بکشه هر روز ، لحنشون نیشداره ، فقط بابام گاهی خوبه ، البته این دفعه حق با مامانه ، بابام جلو جمع آبروش رو برد ، الان چند روزه غذا نمیپزه گیرم با بابا قهری من آدم نیستم؟  رفتم بهش گفتم ناهار چیه؟ راحت شونشو داد بالا ، ازشون متنفرم گاهی ، دلم میخاد جایی بود فرار میکردم ، همش ۱۵ سالمه کاش میشد درسم زود تموم شه برم از پیششون ، تو این فضا درس هم به سختی میشه خوند ، آه خدایا به منم یه نگاه بکن

اخعی عزیزم

مسعود من❤ تمام من! بزرگترین آرزوی تک تک ثانیه ها ولحظه هام... از خدای مهربون میخوام (نفسات رو) (دستات رو) (صدات رو) (تپش قلبت رو) آخ عشق من😍برسه روزی که من و تو،ما بشیم! برسه روزی که اسمت حک بشه توی شناسنامه ام و من ملکه ذهنت بشم و تو شاه قلبمممممم💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنگ بزن برای خودت غذا سفارش بده 

بیارن برات وقتی اوردن غذات و تحویل بگیر به مامان بابات بگو برین پولشو حساب کنید.بزار اصلا آبر ریزی بشه

اصلا مظلوم بازی در نیار تو ازشون پررو تر و گستاخ تر باش حقتو بگیر ازشون 

وقتی تفاهم نداشتن بیخود کردن بچه اوردن 

اه اه اه

به نظرم یه وقت که مادر پدرت خونه هستن بشین با ارومی باهاشون حرف بزن و سختی های دوران طلاقشون بگو ک چقدر سختی کشیدی و ازشون بخواه باهم مدارا کنن 

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..
اوه جرات این کار هارو ندارم کلا تو اتاقمم

ببین به جای غصه خوردن

باید بشینی با پدر و مادرت صحبت کنی و بگی این رفتارشون چقدر واست سخته و چقدر بهت فشار روحی وارد میشه.

در ضمن همین چیزا واست انگیزه بشه که درس بخونی بری دانشگاه و همین که ان شاالله موقع ازدواج خودت دقت میکنی

مشاوره حقوقی هستم.... خوشحال میشم اگه بتونم کمکتون کنم.... به خصوص امور خانواده
اوه جرات این کار هارو ندارم کلا تو اتاقمم

چرا نداری؟؟ اونا الان مسئولن در برابر تو 

تو نخواستی تو این شرایط زندگی کنی اونا تو رو با اجبار اوردن به این زندگی و شرایط به خاطر ندونم کاریاشون

نزار باهات بازی کنن 

تو و داداشت انسانید اسباب بازی حاصل از هوا و هوس اونا نیستید