2777
2789
عنوان

بی‌بی چک روژان

| مشاهده متن کامل بحث + 982 بازدید | 32 پست
آخه روز ده و ۱۱ و ۱۲ بعد آمپول بیبی‌چک گذاشتم ولی منفی بوده نمیدونم والا😥

من از یه ماما پرسیدم گفت ممکن تو هر بدنی اثر آمپول ماندگاریش فرق کنه بعضی ها تا ۱۳ روز توی بدنشون هست بعضی هام روز چهارم اثری دیگه از آمپول تو بدنشون نیست

سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات 
دو تا زدم و علائمی ندارم فقط گهگاهی درد پریودی دارم

منم نیم ساعت پیش زدم تا الان همون خط منفی هم ننداخته 

دیشبم زدم خط منفیش دیر اومد بالا 

حالا فردا میرم ازمایش دیگ 

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😍😍انشاالله که مثبت باشه.راستش من یه کم عجولم.از روز ده بعد از آمپول هر روز بی‌بی‌چک گذاشتم😬

منم دقیقا اینجوریم منتها چند روز یه کاری برام پیش اومده کلا بارداری یادم رفته بود😄

سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات 
منم دقیقا اینجوریم منتها چند روز یه کاری برام پیش اومده کلا بارداری یادم رفته بود😄

تازه من بهتر از شوهرمم.شوهرم سه چهار روز بعد از اقدام میگفت پاشو یه بی‌بی چک بزن ببین چه خبره🤦🏻‍♀️

ان شالله که بارداری و به حق ۶ماه کربلا صحیح و سالم میاد تو آغوشت مبارکتون باش گلم

واااای یعنی امکانش هست مثبت واقعی باشه😍😍خیلی ممنونم از دعای خیرت عزیزم 💋❤