2777
2789
عنوان

گلی گم کرده ام میجویم او را ...

173 بازدید | 13 پست

سلام

قصه آشنایی من با نی نی سایت برمیگرده به دوره ivf (سه سال پیش)

دوره پر استرس  باید  نبایدها ، میشه نمیشه ها

میومدم سایت .. سرگرمی خوبی بود .. اون 2 هفته بعد از عمل رو با اطلاعاتی ک کسب کرده بودم بهتر طی کردم

با بعضی از کاربرا هم مانوس شده بودم ..

....

فقط حیف که دیگه الان نیستن

گیلاس قرمز یا red chery

مهر پاکان

دنیای تلخ (پری)

** حسبنا الله و نعم الوکیل  **  ** لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم **                                                                       بین ۷۲ سر کاش سری بود مرا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بغض🥺🥺

** حسبنا الله و نعم الوکیل  **  ** لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم **                                                                       بین ۷۲ سر کاش سری بود مرا
اره واقعا الان نیستن دیگه  هری کویین  ❤

این بنده خدارو هم یادمه .. تاپیکاش جذاب و خنده دار بودن

خصوصا جریان شلوار پلنگیش پیش پسر داییش ..

نتیجه گرفتی از ای وی اف

بله عزیزم .. یه پسر شیطون 25 ماهه ..

شما تو چه مرحله ای هستین

گلت پیدا شده من هستم اینجا 🥰🌹😅😁

گلی شما    عزیز جان

بله عزیزم .. یه پسر شیطون 25 ماهه .. شما تو چه مرحله ای هستین

خدا را شکر 

خدا گل پسرت حفظ کنه 😍

دو بار انتقال دادم منفی شد 

جنین ندارم باید از اول شروع کنم 

دعام کن 🙏🏽🙏🏽

اللهم عجل لولیک الفرج 🙏
خدا را شکر  خدا گل پسرت حفظ کنه 😍 دو بار انتقال دادم منفی شد  جنین ندارم باید از اول ش ...

یه چیزی بگم ؟

سعی کن خیلی اروم باشی و قلبا به این باور برسی که هرانچه که خدا بخواد همون میشه 

خدا هم صلاح و خیریت مارو میخاد

خودم این کارارو نکردم .. الان بهش رسیدم 

الان میفهمم چرا بعد از 7 سال باردار شدم

میخام بگم که هیچی بی حکمت نیست

من با تزریق دوره اول داروها کلی ضعیف شدم هم جسمی و هم روحی

بنظرم با فاصله انجام بدین.. البته پزشکتون بهتر میدونه

راستی

کاربر اولی که اسم بردم مشکل باروری داشت

رفته بود پیش آقای نباتی (فک کنم تهرانن)

مراجعه به ایشون شرایطی داره .. تحقیق کنید انشالا خیر باشه

ان شاءالله 🙏🏽🙏🏽🙏🏽🙏🏽

درخواست دوستی دادم اگ دوس داشتین قبول کنین بیشتر راجبشون بگم