2777
2789

وای انقدر از بچه های بی ادب و پرو بدم میاد که نگو متنفرم....ما تو اقوام خودمون بچه ها مون مودب و ارومن...

ولی امان از فامیلای شوهرم پسربچه هاشون فوق العاده بی ادب و بی تربیت و ببخشید وحشی.....

واقعا حیفه بچه اونحوری تربیتش میکنن....

بچه هاشون حرفای زشت میزنن هرهر میخندن..... تو‌ جمع یهو به پسره میگن شلوارتو دربیار خب اونم بچه اس نمیفهمه درمیاره هر هر میخندن.....

متنفررررررررم از بچه ها بی ادب

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای😄😄 پسر منم سه سالو نیمه هست بعدش چون ما جلو خونمون یه سکوی بزرگ هست دستش به ایفن همسایه میرسه،رفته بود دست رو آیفنشون گذاشته بود یکسره ،حالا خانم همسایه اومد شکایت که پسرت اینکارو کرده از اضطراب تپش قلب گرفتم؛من با آرامش گفتم نه پسرمن اینکارو نمیکنه یهو پسرم گفت تو حرف نزن گوزو چراکردم ،حالا اون لحظه فقط دنبال جایی میگشتم خودمو قایم کنم اصلا نمیدونستم این حرف جطور یاد گرفته بود 😫خانم همسایم کلی خندید تپش قلبش یادش رفت ☺️

وای😄😄 پسر منم سه سالو نیمه هست بعدش چون ما جلو خونمون یه سکوی بزرگ هست دستش به ایفن همسایه میرسه،ر ...

وااااای 

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
کاش حجم نفرتم از بچه ها رو میتونستم خوب توصیف کنم یا ی نقاشی خفن میکشیدم

منم حوصله بچه‌های مردم‌رو ندارم مگه اینکه خیلی بانمک باشن یکمی باهاشون بازی کنم

هرکی تو تاپیکا با نظر من مخالفه یادش باشه مخاطبم فقط و فقط استارتره. حرفی داری به استارتر بزن همونجوری که من حرفم رو به استارتر گفتم
وای انقدر از بچه های بی ادب و پرو بدم میاد که نگو متنفرم....ما تو اقوام خودمون بچه ها مون مودب و ارو ...

ابته باید بگی از بزرگترای بی ادب

منو لایک نکنید روم ریپ بزنید🥺😂                                                                             《اللهم صلی علی محمد و آل محمد》 5 تا صلوات برای اخرت خودتون بفرستید🙃💟                       
وای الان پسر دایی همسرت فکر می‌کنه بهش نخ دادی 😐

سر همین قضیه خوابم نمیبرد.انقدر حالم بد بود که نگو.آخه سریع سین کرد و جواب نداد.دیگه فرداش به همسرم گفتم زنگ زد بهش گفت بچه  رفته سر گوشی مامانش و وونارو فرستاده.اونم گفت خودم متوجه شدم کار بچه ست