2777
2789
عنوان

تجربه ی شما چی بوده

79 بازدید | 6 پست

سلام خوبین

به نظرتون داشتن دوست تو زندگی جقد لازمه؟

دوست صمیمی و کلا دایره ی دوستی؟

من همیشه خیلی دوست داشتم چند تادوست خوب داشته باشم ولی معمولا هم دیر باکسی مچ میشم هم اینکه وقتی راحت ترمیشم باهاشون خیلی احساس نمیکنم یه دل و یه رنگیم و اون دوست یکه میخوام شکل بگیره

نظرشما جیه

از نظر من مهمه...خوبه آدمایی شبیه خودت اطرافت باشن

...کسانی بتونی باهاشون صحبت کنی وقت بگذرونی و حتی یه جاهایی تنهاییات رو پر کنی.

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ااااااههه دوست چیه بابا فقط یه دوست لازمه اونم بکشه آدمو بالا نه این دوستا ما همش مهمونی عشق و حال کرونا و هیچیم حالیشون نیس نری هم نمیشه شوهرامون همکارن! از زندگی‌انداختن منو والا😭😭

وزن شروع۶۴/۵😔😰 ۳/۸⬅️وزن هدف ۵۲😉❤️ وزن فعلی ۶۱/۹ 😐😊۳/۲۹

سلام 

خوبیم شکر خدا 

منم مثل شمام در انتخاب دوست سخت گیرم ووقتی هم انتخاب کنم خیلی وابستشون میشم ، نه اینکه همه کارم بشه هاا از این نظر نه ، مثلا در رفاقت کلا کنار همیم چه سختی چه خوشی .

من داشتن دوست خوب رو در زندگی مهم میدونم ، دوستی که همسو با معیارهای خودمون باشه البته بعضی از تفاوت هام هس که خیلی جدی نیستن 

دوست خوب میتونه زندگیتو عوض کنه 

خدا روشکر من تابحال دوستان خوبی داشتم ولی بعضیاشون رهگذر بودن ، وخداوند از یه طریقی منو از اونا جدا کرد ، و الانم متوجه هم که چرا ازشون جدا شدم👍

من دوستای خوبی داشتم و دارم اما خب چون زیاد با روابط مشکل دارم ترجیح میدم با کشی ارتباط نگیرم

دعا های شما میگیره واقعا.دعا کنین یه داماد قد بلند و پولدار و وفادار و مهربون نصیب مامانم بشه:)در مورد مقاله نویسی سوالی داشتید میتونید بپرسید:)