2777
2789
عنوان

بیایم داخل نظرخونو بگین

87 بازدید | 12 پست

سلام خوبین

به نظرتون داشتن دوست تو زندگی جقد لازمه؟

دوست صمیمی و کلا دایره ی دوستی؟

من همیشه خیلی دوست داشتم چند تادوست خوب داشته باشم ولی معمولا هم دیر باکسی مچ میشم هم اینکه وقتی راحت ترمیشم باهاشون خیلی احساس نمیکنم یه دل و یه رنگیم و اون دوست یکه میخوام شکل بگیره

نظرشما جیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مجردی دوستای زیادی داشتم   ولی بعد از ازدواج چون اومدم یه شهر دیگه کم ‌کم ارتباطمون خود به خود کمتر شد

فقط یه دوست دارم ک هنوز هست   اونم باز درحد گاهی تلفن و چت   چون اونم توی شهر خودمونه و اینجا کلا کسی رو نداریم...    

راستش تاحالا جای خالی یه دوست رو توی زندگیم حس نکردم    حتی چندبار با همکارای همسرم خانوادگی رفت و آمد کردیم  دیدم تنهایی و تنهابودن با همسرم رو ترجیح میدم به دوست و رفت و امد...  

باشوهرم بیشتر بهم خوش میگذره

من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده‌‌‌..

دوستان خانواده ای هستن که ادم خودش انتخاب می کنه .....واقعا هم دوست خوب مثل خانواده ادمه...اگه دو تا عضو خانواده رو از هم جدا کنی و بعد سال ها ب هم برسن نمی تونن کنار هم بمونن و خانواده بشن...هر چی این فاصله بیشتر باشه کنار هم بودنشون هم ب همون نسبت کمتره..از نظر روانشناسی و جامعه شناختی ...حالا شما دوستی که تو سن ده سالگی انتخاب می کنی و ادامه می دی خیلی فرق می کنه تا تو سن بیست و همینطور سی و چهل و و انتخاب می کنیش اغلب وقتی تو 25دوست انتخاب می کنیم با ی اشتباهش از زندگیمون می ندازیم بیرون و تحمل نمی کنیم ولی اگر تو سنین پایینتر دوستان صمیمی داشتیم تا بزرگسالی با همه چیزشون می سازیم و واقعا مثل خانواده با هم بزرگ می شیم دردا و مشکلات همو ب هم می گیم ...

با همه چیز درآمیز، و با هیچ چیز آمیخته مشو! که در انزوا پاک ماندن، نه دشوار است، و نه با ارزش
کمبودشو حس میکنی؟باعث افسردگی یا دپرسیت نمیشه؟

چرا الان که کتاب اثر مرکب رو میخونم میبینم که چقدر اطراف من خالیه با هیچ کس در ارتباط نیستم نه خودم نه همسرم

ولی یه جاری دارم با تمام فامیلش در ارتباط دوستاش دختر ای فامیل هستن و بیشتر اوقات دور هم هستن 

و من واقعا می پسندم ولی خب چه کنم که خودم ندارم