2777
2789

مثلا وقتی یه نفر یه لباس جدید میخره و نشون میده بهمون....بجای نظر دادن در مورد گرون و ارزونی....یا جنس و رنگش با لبخند بگیم مبارکت باشه عزیرم...به شادی بپوشیش....انشاالله تا اخرین تار و پود لباس دلت خوش باشه......

وقتی یه خانواده چند نفره رو سوار موتور یا ماشین مدل پایین میبینیم بجای سرزنش کردن و غر زدن توی دلمون،بگیم ماشاالله....انشالله خدا یه وسیله خوب بهشون بده...انشاالله دلشون خوش باشه........

وقتی یه ماشین پر از اسباب و وسایل میبینیم که مشغول اسباب کشیه بگیم انشاالله که برن خونه خودشون نه اجاره ای......

این دعاها اگه دست به دست بشه به خودمون برمیگرده....

شما هم اگه بلدین بگین

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

التماس دعا  امتحان دارم نیم ساعت دیگه دعا کنین کمتر از ۱۹ نشم

عزیزم انشاالله بهترین نمره رو از همین درست میگیری....

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

التماس دعادارم دامادشوهرم بخاطرکرونا بستریه وخانوادمم توخونه تحت درمان هستن

حاجتت روا خانومی.....الان که داروهای کرونا تقریبا مشخص شده و قابل درمانه....اصلا نگران نباش عزیزم.منم پارسال خیلی از عزیزانم درگیر شدن.پنج تا زیارت عاشورا نذر اموات بدوارث و بی وارث کن.اخریش رو با صد لعن و صد سلام بخون.به نیت شفای بیماران.....من که نتیجه گرفتم ازش.انشالله شمام میای خبر سلامتیشون رو میدی

مثلا وقتی کسی ناخواسته باردار شده نگیم چرا مراقب نبودی و سرزنشش کنیم،بجاش بگیم مبارک باشه قدمش خیر ب ...

احسنت....چیزی که مخصوصا توی این سایت جاش خالیه واقعا.......بگیم انشالله خوش قدم و خوش روزی باشه....انشاالله نور چشمتون بشه.

کلی حس خوب میتونبم منتقل کنیم که دریغ میکنیم متأسفانه

ممنون عزیزم کی باید بخونم بعدازبهبودیشون یا الان؟

من اینجوری میخوندم که چهار تاشو طی چهار روز میخوندم پنجمیش رو نگه مژداشتم بعد از خوب شدن بیمارم میخوندم با صد لعن و سلام.....که به لطف خدا زیاد طول نمیکشید.انشاالله بیماران شمام شفا پیدا کنن

هر کس رو غمگین میبینیم بگیم ان شالا همین فردا به مراد دلت میرسی و حاجت روا میشی کلی حس خوب منتقل میکنیم وبازگشتش برای خودمونه 

من همانم که تو غمگین بشوی می میرد...