2777
2789
عنوان

میشه همفکری کنید بیاید یه لحظه

95 بازدید | 11 پست

سلام ،من جدیدا بلدم شورت بدوزم اسپرت   وایرانی‌و تقریبا خیلی تمیز میدوزم چه جوری میتونم کسب درامد کنم باهاش ؟

دیگ بسمه میخام مستقل شم راه حل یادم بدین ممنونم از همتون

😭باباییم دیگه فوت کرد دارم دق میکنم خدایا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بابای مهربونو مظلومم دورت بگردم الهی ،بابابخدا میام پیشت ،دارم دق میکنم خدا زندگی بدون بابامونمیخام من😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بپوش عکس بنداز برا تبلیغ

واقعا میگی بپوشم

😭باباییم دیگه فوت کرد دارم دق میکنم خدایا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بابای مهربونو مظلومم دورت بگردم الهی ،بابابخدا میام پیشت ،دارم دق میکنم خدا زندگی بدون بابامونمیخام من😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
پیج بزن نمونه کاراتو بزار انلاین بفروش

اخه هنوز تنوع هام زیاد نیس 

تو اینستا پیج بزن بفروش

اینستا اونهمه تنوع داره شورت و لباس خواب و سوتین من فقط شورت میدوزم چطور پیج بزنم ضایع میشم ک

چرخ خیاطی بگیر مطمعن شو میتونی با تعداد بالا تولید کنی 

پیج اینستا بزن عکسای خیلی خوب بگیر  

دیجی کالا هم میتونی محصولتو ثبت کنی 

سایت جداهم میتونی بزنی 

هر سه اینا باهم که چه بهتر ولی عکسی که ازش میزاری و بسته بندیش به شدت میتونه توی جذب و قیمت گذاری مفید باشه 

چرخ خیاطی بگیر مطمعن شو میتونی با تعداد بالا تولید کنی  پیج اینستا بزن عکسای خیلی خوب بگیر &nb ...

میتونم ارادم قویه ،توپیج زدنم حرفی نیی فقط چون تنها شورت میدوزم خب بد نمیشه پیج فقط برای شورت باشه طوری ک بقیه پیجا انواع لباس خواب و سوتین و ... دارن

میتونم ارادم قویه ،توپیج زدنم حرفی نیی فقط چون تنها شورت میدوزم خب بد نمیشه پیج فقط برای شورت باشه ط ...

نه من خیلی جاهارو دیدم فقط یه محصول بفروشن مثلا لوازم ارایشی بهداشتیا انواع چیزارو دارن دیگه ولی پیجی دیدم فقط صابون بفروشه 

نه من خیلی جاهارو دیدم فقط یه محصول بفروشن مثلا لوازم ارایشی بهداشتیا انواع چیزارو دارن دیگه ولی پیج ...

راس میگی ،ممنون از پیشنهادت بهش فکر میکنم