2777
2789
عنوان

بابام تهدیدم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1399 بازدید | 34 پست

شوهرت وقتی فهمیده چرا کمکت نمیکنه؟یا چرانمیزاره بری سرکار؟نمیفهمم  فازشو

‏‏كن معنا يا الله، لأنك الوحيد الذي يشعر بنا ويهتم بأمرنا ويدرك كل مافينا.خدایا در کنار ما باش، چون تو تنها کسی هستی که احساس ما را درک می‌کند و به ما توجه می‌کند و از هرآنچه درون ماست با خبر است ♥️
خب طلا مال باباش باشه كه نميزاره مال شوهرم كه نميشه فروخت جهاز خريد مادرشم بايد ازباباش بگيره كه ميگ ...

مادرا معمولا پس انداز دارن میشه چیزای کوچیک ترو خرید مثل پتو

۱۴۰۰/۱۲/۲۷ بهترین روز زندگیم👰💍👭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاری که دختر خالم کرد انجام بده عروسی نخواست طلا هم نخواست  به همسرش گفت تیکه های درشت با شما ...

منم گفتم عروسی نمیخوام. سرویس چوب از شوهرم خواستیم بقیه جهاز هم با ما.. 

منه فلک زده که خونم آماده س سرویس چوبم ولو افتاده اونجا هی میرم نگاه میکنم غصه میخورم 

خوش به حالت من و شوهرم داره دق میده وای چوبت خاک میخوره قصه نخور هر کی به جور دیگه شوهر من هر روز امروز فردا میکنه یک سال دلش نمیاد بگیره خسیس بی مسولیت

مادرا معمولا پس انداز دارن میشه چیزای کوچیک ترو خرید مثل پتو

ميگ خسيسه باباش هزارتومنم نميده قطعا مادرشم بدبخت تراينا نداره بعدشم يخچال لباسشويي فرش تلويزيون وميز تي وي كنسول كلي بدبختي بايدكلي پول باشه 🥺

نيم ديگرمن درقلب زيباي توپنهان است عزيزترينم 😊🧸🎈❤️

استارتر تاپیکهای قبلیت رو خوندم این مرد برات شوهر نمیشه کسی که تو عقد فحشت میده و کتک میزنه و بیرونت میکنه بعدها بیچاره ات میکنه 

belfijoon هستم                                                                 
ميگ خسيسه باباش هزارتومنم نميده قطعا مادرشم بدبخت تراينا نداره بعدشم يخچال لباسشويي فرش تلويزيون ومي ...

نمیدونم والا ایشالا ک حل میشه مشکلش

۱۴۰۰/۱۲/۲۷ بهترین روز زندگیم👰💍👭