2777
2789
عنوان

اتاق خواب پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 34 پست
بفرست تا خودتون راحت باشید  منم از ۶سالگی میرفتم پیشه مادر بزرگم شبا میخوابیدم ... کاش اون موق ...

😔😔از همین میترسم که نکنه اینقدر وابسته بشه که موقع نبودش اذیت بشه مثل شما

مرا از دور تماشا کن، من از نزدیک غمگنیم💔💔💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن من این سوال و با تعجب از اون کاربری ک گفت الان جداش نکن پرسیدم تازه الان دیر هم هست باید زودتر جدا ...

احه هال نمیشه بیشتر شبیه راهرو هست تا حال..اتاق مادربزرگش بهتر نیست بنطرشما

😔😔از همین میترسم که نکنه اینقدر وابسته بشه که موقع نبودش اذیت بشه مثل شما

خب اون پسره مثل دخترا وابسته نمیشه .. 

بعدشم مادر بزرگا گناه دارن نذارید تنها بمونن ... 

خدایا مواظب پسرام وهمسرم باش🤲‌‌‌                          

چی بگم

روش یچیز بندازید

یا ظهرا سرگرمش کنید تلویزیون ببینه شما برید بخوابید

من اگر جای شما بودم دلم راضی نمیشد بچم بره پیش مادرشوهرم شبا بخوابه

خوشحالم که شدی آرامشم❤💍

من اگه ازدواج نمیکردم هیچ وقت مامان بزرگم رو تنها نمیذاشتم از وقتی من ازدواج کردم اونم از تنهایی آلزایمر گرفت بعد چند سال هم فوت شد .. دلم براش خونه ..چقدر تنهایی کشید😭😭

خدایا مواظب پسرام وهمسرم باش🤲‌‌‌                          

احه هال نمیشه بیشتر شبیه راهرو هست تا حال..اتاق مادربزرگش بهتر نیست بنطرشما

اره بفرستش پیش مادربزرگش حتما تو رو خدا دیگه تو اتاقی ک بچه هست رابطه نداشته باشید ی درصد فکر کن بیدار بشه چ ًضربه روحی بزرگی می خوره 

چی بگم روش یچیز بندازید یا ظهرا سرگرمش کنید تلویزیون ببینه شما برید بخوابید من اگر جای شما بودم د ...

اااای خدا..عداب وجدان میگیرم بفرستمش.ازطرفی دیگه بزگ شده ..شوهرمم دو روز یه باریه شب شیفته

اره بفرستش پیش مادربزرگش حتما تو رو خدا دیگه تو اتاقی ک بچه هست رابطه نداشته باشید ی درصد فکر کن بید ...

فقط وفقط به این دلیل میخوام بفرستمش...غیر این دلم راضی نمیشد الانشم عذاب وجدان دارم

بچه رو جدا خوابوندن به این معنی نیست که پیش یه نفر دیگه بخوابه چون اینجوری اون عادت تنها خوابیدن و تنها به خواب رفتن درش به وجود نمیاد چون مادربزرگش اونجا هست . نمیدونم شرایط خونه چه جوریه ولی اگر میشد یه فضای مستقل داشته باشه بهتره اگر نه پیش مادر بزرگ بخوابه بهتر از اینه که در اتاق شما و پدرش باشه ولی نه به این علت که مادربزرگ تنها هست مسئولیت این موضوع با بچه نیست . به این علت ‌که بزرگ شده و باید مستقل بخوابه ‌ . توی اتاق هم با مادربزرگ دو رختخواب جدا و با فاصله بندازید براشون 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
من اگه ازدواج نمیکردم هیچ وقت مامان بزرگم رو تنها نمیذاشتم از وقتی من ازدواج کردم اونم از تنهایی آلز ...

خدارحمتش کنه...باشما زندگی میکرد

اااای خدا..عداب وجدان میگیرم بفرستمش.ازطرفی دیگه بزگ شده ..شوهرمم دو روز یه باریه شب شیفته

بذار بره اول پیشش بخوابه

بعد که کارتون تموم شد به شوهرتون بگو بره بیارتش بچه چشم باز میکنه مادرشو ببینه جای مادربزرگ

خوشحالم که شدی آرامشم❤💍
بچه رو جدا خوابوندن به این معنی نیست که پیش یه نفر دیگه بخوابه چون اینجوری اون عادت تنها خوابیدن و ت ...

خونمون جوری نیست که جای مستقلی وتسشدرست کنم...از ترس دیدن رابطمون میخوام بفرستمش..از طرفی باخوندن بعصی نطرات عذاب وجدان گرفتم....بخاطر مادربزرگش نیست چون اون چند ساله تنهاس

فقط وفقط به این دلیل میخوام بفرستمش...غیر این دلم راضی نمیشد الانشم عذاب وجدان دارم

ن بابا چ عذاب وجدانی اتفاقا اگه بچت و بخوای ی ادم وابسته و ترسو بار بیاری باید عذاب وجدان بگیری باید حتما قبل مدرسه رفتن جدا بشه والا براش سخت می گذره این دوره هارو همه گذروندیم مثل از شیر گرفتن درسته چند وقت اول مادر و بچه ناراحتی می کشن ولی تهش می دونی ک واسه خوبی خود بچه اینکارو می کنی