2777
2789

تجربی یا انسانی؟

درسام فول فوله خیلی درسم خوبه

به پزشکی و وکالت هم علاقه دارم، ولی تنها چیزی که الان برام مهمه اینه که به کدومش زودتر میرسم. چون اصلا نمیتونم تحمل کنم ک تا مثلا ۲۵ سالگی هنوز هیچی نشده باشم

کدوم تو زمان کمتر و درآمدش بیشتره؟

پدرم میگه وکالت برات مناسب تره، چون هم کوتاه تره و هم خیلی اعتماد ب نفس بالایی داری و هم اینکه درآمدش عالیه

البته فک نکنین ب پول نییییاز دارما، نه ولی دلم میخواد خودم پول درارم

من راشینم، تنها و مستقل، دل‌شکسته و ناراحت، دلسرد و بی‌رحم، پرتلاش خستگی‌ناپذیر، موفق و توانا... مامان خانم جونم، خیلی دوستت دارم خیلی زیاد، با اینکه حسم یک طرفست، هم به خودت و هم به بابایی. آن خدایی که بزرگش خواندی! به خدا مثل تو تنهاست ... بخند:) بی‌پاسخ موندنت بخاطر شعور پایینته نه بی‌زبونی من×_× اگه درمورد مد و زیبایی سوالی بود، تا جایی که در توانم باشه درخدمتم گوگولیا...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پزشکی خیلی سخته انرژی زیادی میخواد درضمن خیلی طول میکشه 

بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛
تا به عنوان پول بهش نگاه میکنی تو هیچکدوم نمیتونی موفق بشی من عاشق وکالتم و ترم اخر حقوقم فکر نکن ر ...

وای داری حقوق میخونی!؟

حقوق املاک بهتره یا بقیه؟

چن سالته؟

رتبه کنکورت چند شد؟

البته سوالات شخصیه اگه دوست نداری جواب نده 

من راشینم، تنها و مستقل، دل‌شکسته و ناراحت، دلسرد و بی‌رحم، پرتلاش خستگی‌ناپذیر، موفق و توانا... مامان خانم جونم، خیلی دوستت دارم خیلی زیاد، با اینکه حسم یک طرفست، هم به خودت و هم به بابایی. آن خدایی که بزرگش خواندی! به خدا مثل تو تنهاست ... بخند:) بی‌پاسخ موندنت بخاطر شعور پایینته نه بی‌زبونی من×_× اگه درمورد مد و زیبایی سوالی بود، تا جایی که در توانم باشه درخدمتم گوگولیا...
وای داری حقوق میخونی!؟ حقوق املاک بهتره یا بقیه؟ چن سالته؟ رتبه کنکورت چند شد؟ البته سوالات شخصی ...

ترم اخرم من 

حقوق املاک چیه دیگه! منظورت اسناد رسمیه؟

23 سالمه

رتبه م دو هزار بود دانشگاه شیراز

کلا جهت اطلاعات خودت 

اگر میخوای وکیل بشی باید حقوق بخونی 

بعد از فارغ التحصیلی میتونی تو ازمون وکالت یا قضاوت شرکت کنی که ظرفیت محدودی دارن و متقاضی بالا معمولا یکی دو سال پشت ازمون هستن تا قبول بشن

بعد از قبولی یک سال و نیم باید دوره کاراموزی بگذرونی و بعد ازمون اختبار بدی اگر ازمون اختبار هم قبولی شدی پروانه وکالتت صادر میشه و الان میشی وکیل و باید بری دفتر بگیری و اینا

برای اسناد رسمی کلا این داستان متفاوته باید علوم قضایی بخونی 

اون حقوق املاکی که تو گفتی از گرایش های ارشد هست و اصلا چیز خاصی نیست که منجر به درامد بشه

و جز رشته های کم متقاضی ارشد هست تو گرایش ها ارشد حقوق جزا 

حقوق خصوصی پر طرفدار و خوب هست