2777
2789
عنوان

چله ی بسم االه الرحمن الرحیم 😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 47 پست

ممنون میشم دعا کنی که بتونم یه پسری رو فراموش کنم

آخه چرا ما اینقدر احساسی هستیم😭😭😭😭

من یه دختر شمالییم😎 که از بچگی یاد گرفتم که برا هدفم بجنگم😎تا بهترین ها سهم من بشه😎 یاد گرفتم به خودم احترام بزارم تا بقیه بهم احترام بزارن😎 رشته ورزشی مورد علاقم تکواندوعه😎 روحیه جنگندگی رو دوست داشتم و دارم😎برا خواسته هام میجنگم تا به دستشون بیارم😎من هدف کمک به شماست اگه حرفی زدم ناراحت شدین از همینجا میگم معذرت میخوام 💫شاید تویی که الان داری این امضا رو میخونی من دیگه زنده نباشم برام از خداوند طلب بخشش کن♥️آقایون اعتراض کردنند چرا اسم همه خمیر دندون ها زنونه؟؟ آخه تا ژاله و نيلو هست تو میای غلام نعنایی بزنی؟؟؟🙄🤪🥴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای بارداریم ،،۴ساله منتظرم،چله بسم الله برداشتم تموم شذ اما باز پریودشدم

اگر بیخیال بشی حاجت میگیری..

معجزه زمانی رخ میده که خواستت را به خدا بگی و بری دنبال کارای روزمره ات..و ایمان داشته باشی دیر یا زود به خواسته می رسی

اگر بیخیال بشی حاجت میگیری.. معجزه زمانی رخ میده که خواستت را به خدا بگی و بری دنبال کارای روزمره ا ...

قبول دارم حرفتو سری قبل در اوج بیخیالی و ناامیدی بارداربودم 

واسه مامان شدنم صلوات میفرستید؟ی سقط تو ۱۶هفتگی داشتم قبلش نازایی داشتم الانم دارم😔
ممنون میشم دعا کنی که بتونم یه پسری رو فراموش کنم آخه چرا ما اینقدر احساسی هستیم😭😭😭😭

عزیزم فرستادم برات..

باید خودت هم بخوایااا، منم ی سال اذیت شدم ولی خواستم و شد

قبول دارم حرفتو سری قبل در اوج بیخیالی و ناامیدی بارداربودم 

اره به خدا، حالا هم بزن تو فاز مثبت اندیشی و خوش باش، 

همیشه میگن واسه چیزی که جای تلاش داره تلاش کن به دست میاد، اگر هم تلاشی نمیشه کرد یعنی از دستت ساخته نیست،بسپار به خدا و بیخیال باش خودش میاد دنبالت

عزیزم میشه بی زحمت برای سر و سامان گرفتن و عروسی من تا قبل از ماه محرم دعا کنید 

صلوات فرستادم عزیزم، ان شاالله به خوبی و خوشی جور میشه، خوشبخت بشی عزیزدلم