2777
2789
عنوان

بارداری

131 بازدید | 14 پست

خداروشکر بالاخره منم مامان شدم😍😍ایشالله هر کی حسرت مادر شدن داره زودتر به حاجت دلش برسه برای منم دعا کنین نی نیم صحیح و سالم دنیا بیاد.

اونایی ک تجربه دارن درد زیر دل طبیعی یا باید برم دکتر؟

درست و غلط رو میشه از هم تشخیص داد مشکل اینه که غلط جذاب ترع

مبارکهههه🤩🌹عادیه نگران نباش

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی شکر😍♥️

اگر خیلی شدید و همراه با لکه بینی نیست اوکیه ولی پیش پزشکم بری بد نیست

امیدوارم یه نی نی زیبا و سالم بیاری مثل نی نی من😍 ببین عکسشو

🌈♥️And you are like a rainbow in my life
الهی شکر😍♥️ اگر خیلی شدید و همراه با لکه بینی نیست اوکیه ولی پیش پزشکم بری بد نیست امیدوارم یه نی ...

ایجاااانم چه دخمل نازی خدا حفظش کنه برات😍

الهی شکر😍♥️ اگر خیلی شدید و همراه با لکه بینی نیست اوکیه ولی پیش پزشکم بری بد نیست امیدوارم یه نی ...

ای جان چه بامزه💋😍

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
من ک تا الانم ک تو هفته ی ۹ دیگ دارم میرم زیر دلم درد میکنه ولی ۵ یا ۶هفته برو سونو ک مطمعن شی داخل ...

منم هفته هشتم اما خب دیر فهمیدم ک باردارم

منم هفته هشتم اما خب دیر فهمیدم ک باردارم

من از موعدم ک باید میشدم و نشدم درد زیر دل دارم

دکتر ک فعلا چیزی نمیگه ک خطری باشه برام

شما دیگ میری سونو قلب ی دفعه ای..😋

چقد دلم میخاد کلا دیر بفهمم باردارم ولی بس ک هول هستم قبل از موعدم فهمیدم😂

خدایا خودت مواظب بچه هام باش🦄
من از موعدم ک باید میشدم و نشدم درد زیر دل دارم دکتر ک فعلا چیزی نمیگه ک خطری باشه برام شما دیگ می ...

منم همیشه تا موعد توهم علائم بارداری میزدم و... اما ایندفعه هیچ علامتی نداشتم مطمئنم بودم حامله نیستم بی بیچک مثبت و ک دیدم شوکه شدم تا ده دقه گریه میکردم😂