2777
2789
عنوان

خانما شما باردار باشید....

386 بازدید | 76 پست

خانما اگه شمابچه شیربشیر داشته باشید وبرای بارسوم باردار باشید بعد خانواده همسرتون بفهمن وخواهرهمسرتون یهو بگه واااای ابرومون رفت عکس العملتون چیه؟من حتی به مادرهمسرم گفتم چرادخترت اینجوری گفته من ناراحت شدم بحدی که قلبم تیر میکشه ازشدت ناراحتی وایشونم گفت من بچمو میشناسم اینجوری نیس تو بدبرداشت کردی تیکه کلامشه حالا من اگه ایشونو دیدم چطوری باهاش رفتار کنم؟به روی خودم نیارم یاباهاش سر سنگین باشم؟

گرنباشد چیزکی مردم بازم زر میزنن😁😁😁😂😂😂😂من مادر دوجنگجو هستم فعلا همینو داشته باشید تا بعد.... خانم ها خیلی دوست دارم پیجمو دنبال کنید دوستام همه میخندن ومسخرم میکنن که تو فالوئرات کمه خواهشا اگه میشه پیج منو دنبال کنین خوشحال میشم paria76606 ممنون میشم دنبالم کنین😘😘😘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا خواهرشوهرت به کنار 

چرا اینجوری پشت هم باردار میشی ..

جلوگیری نمی‌کنید؟

روز شمار تولد دخترمه ..   باردار نیستم .      لاحول و لاقوه الا بالله    توانایی هایم و هنرهایم و تمام احساسات شادم با هر حرف و رفتار بد خانواده همسرم میریزه بهم ولی من یک فردی هستم که دنیا رو شکست میدم اما خودم شکست نمی‌خورم  

همون وقت جوابشو میدادی .....مگه خدای نکرده، خلاف کرده بودی که باعث آبروریزی بشی، کجا گفته شده ،هدیه خداوند آبروی آدم رو میبره؟

«‏و أنَا أبحَثُ عنِّي؛ وَجَدْتُكَ یٰا حُسین..!»  و هنگامی که در پیِ خودم بودم تــو را یافتم، یا حسین؛))♥️  ️
چجوری نگهشون میداری

جواب سوالم این نبود؟ حالا یجوری نگهداشتم دیگه

گرنباشد چیزکی مردم بازم زر میزنن😁😁😁😂😂😂😂من مادر دوجنگجو هستم فعلا همینو داشته باشید تا بعد.... خانم ها خیلی دوست دارم پیجمو دنبال کنید دوستام همه میخندن ومسخرم میکنن که تو فالوئرات کمه خواهشا اگه میشه پیج منو دنبال کنین خوشحال میشم paria76606 ممنون میشم دنبالم کنین😘😘😘

بگو هر کی من کنه ایشالله سرش میاد بعدم من کاری ندارم چی گفته درباره زندگی خودش نظر بده بگو دورش رو شلوغ کنه که درباره زندگی مردم نظر نده

فقط 33 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گلم اصلا ب روت نیار،با بچه هات خوش باش،ولی ی سوال،سختتون نمیشه اینجوری؟خواهر من شیر ب شیر داره،تقریبا دو س سالشونه،منو مادرم و خواهرمو پیر کردن،اگ بفهمیم بارداره سکته میکنیم😂😂😂😂

ولش کن بابا

راستی چه علایم هایی داری

وزن هدف 70 کیلو تاپایان این تیکر خدایا خودت کمکم کن اراده داشته باشم و انگیزه.وزن اولیه ۱۰۸.بعد ۱۰۴.ودربزج ۹ سال ۱۴۰۰شدم ۹۸در تلاش اومدن وزنم به ۹۰کیلو/از ۴مهر ۱۴۰۱رژیم رو شروع کردم/از وزن ۱۰۴ونیم درتاریخ ۱۳ابان رسیدم به۹۷ونیم✅...۲۲ابان وزن ۹۶✅8اذر95و800