2777
2789
عنوان

آی یو آی

146 بازدید | 3 پست

سلام خانوما کیا با آی یو آی جواب گرفتن وبادار شدن ؟استراحت مطلق بودین؟حتما باید بعد آی یو نزدیکی کرد یعنی بدون نزدیکی امکان بارداری تنها با آی یو آی نیس؟حموم باید نشسته حموم کرد با آب سرد و گرم فرق نداره؟حتما باید شیاف پروژسترون استفاده کرد؟به من هیچ دارویی نداد بعد آی یو آی استفاده کنم.امروز سه روزه آی یو آی کردم اولین باره نمی‌دونم چیکارا کنم که جواب بگیرم همون دفعه اول 

برای انجام iui می تونی بری پیش خانم دکتر صالح پور جراح ومتخصص زنان هستن و فوق تخصص نازایی واقعا یکی از بهترین دکتراست
 ادرس مطبشم تو زعفرانیست شماره مطبشم  بخوای می تونم بهت بدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای انجام iui می تونی بری پیش خانم دکتر صالح پور جراح ومتخصص زنان هستن و فوق تخصص نازایی واقعا یکی ...

ممنون عزیز شماره رو بدین فعلا ببینم از این آی یو آی جواب‌میگیرم یا نه.خیلی سخته تا 14روز صبر کنی استرس نمیزاره که.من خودم 5سال اقدام کردم ولی فعلا خبری نیس تا دکتر که‌ آز ‌همسرمو‌دید‌گفت باید آی یو آی کنید