2777
2789
عنوان

کمک کنین لطفا

27 بازدید | 0 پست

من ۲۰ سالمه و همسرم ۳۲ سالشونه ازدواج سنتی داشتین ما آذر ۹۸ عقد کردیم و الان هم تو دوران عقد هستیم تو این مدت ۳ بار دعوا کردیم بار اول موضوع مهمی بود که موجهه بود دعوامون و دوهفته قهرمون طول کشید با اینکه همسرم تقصیر کار بود من کوتاه اومدم به لل نگرفتم آشتی کردم بار دوم شوهرم با این سنش بچه بازی کرد الکی بهانه گرفت و قهر کرد حدودان ۳ هفته قهرمون طول کشید و پیش مشاور خانواده رفتیم همه چیز درست شود بار سوم اول بهمن ۹۹  بود قهر کردیم سر اینکه شوهرم میخواست بیاد خونمون من گفتم امشب نیا سر همین تا الان قهریم بازم من کوتاه اومدم پیش قدم شودم برای آشتی ولی اون اصلا انگار نه انگار عین یه تیکه سنگ شوده که هیچ جوره حرفام به گوشش نمیره هر کاری که فکر کنین من کردم برای آشتی ولی به گوشش نرفت که نرفت ناچار مجبور شودم بعد ۵ ماه نفقه ام بزارم اجرا و گذاشتم حدادن یک ملیو و دویست برام نفقه بریدن من نیتم از نفقه این بود که یکم تحت فشار بیاد آشتی کنیم ولی با اینکه من تقصیر کار نبودم رفتم سمتش ولی اونقدر مغرور شوده که هیچ جوره راه نمیاد برای آشتی من دوست ندارم زندگیم خراب شه چکار کنم مشاوره ام نمیاد و کلان قطع ارتباطیم باهم

میگذره