2777
2789
عنوان

شاید تو هم انتخاب شدی که حاجت روا بشی💚

| مشاهده متن کامل بحث + 1051 بازدید | 55 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم میخوام این چهله رو بگیرم برای کار شوهرم امیدوارم حاجتمو بدن  میشه لطفا شما هم دعا کنید برا ...

۱/ شهید قاسم سلیمانی🌹
۲/شهیدابومهدی المهندس🌹
۳/شهیدمحمدابراهیم همت🌹
۴/شهیدمحسن حججی🌹
۵/شهیدسیدمحمدبهشتی🌹
۶/شهیدمحمدجوادباهنر🌹
۷/شهیدمحمدعلی رجایی🌹
۸/شهیدمجید شهریاری🌹
۹/شهیداحمدکاظمی🌹
۱۰/شهیدحسین همدانی🌹
۱۱/شهیدعلیرضا توسلی🌹
۱۲/شهیدسیدمحمدحسینی🌹
۱۳/شهیدمحمدحسین فهمیده🌹
۱۴/شهیدمصطفی چمران🌹
۱۵/شهیدمرتضی آوینی🌹
۱۶/شهیدابراهیم هادی🌹
۱۷/شهیدهادی ذالفقاری
۱۸/شهیدمرتضی مسعودی
۱۹/شهیدصیاد شیرازی
۲۰/شهیدحسن باقری
۲۱/شهیدمحمدرضادهقان
۲۲/شهیدمهدی زین الدین
۲۳/شهیدحسن تاجوک
۲۴/شهیدمحسن عینعلی
۲۵/شهیدمصطفی صدرزاده
۲۶/شهیدعلی خلیلی
۲۷/شهیدمجید قربانخانی
۲۸/ماشا ءالله رشیدی
۲۹/شهیدعباس نامدار
۳۰/شهیدمحمودشفیعی
۳۱/شهیدبهرام شیخی
۳۲/شهیدحبیب الله مظاهری
۳۳/شهیدرضاشکری
۳۴/شهیدحسن صوفی
۳۵/شهیدمحمدترک
۳۶/شهید محسن حسنی کارگر
۳۷/شهیدمرتضی ذالفقارنصب
۳۸/شهید علی محمدی
۳۹/شهیدحسین خرازی
۴۰/شهیدمهدی باکری

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
منم میخوام این چهله رو بگیرم برای کار شوهرم امیدوارم حاجتمو بدن  میشه لطفا شما هم دعا کنید برا ...

چشم عزیزم حتما

من به نیت حاجت روایی همگیتون صلوات میفرستم

انشاالله در کنار شما منم حاجت روا بشم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
حاجتم استخدام شدنه

آهان

انشاالله که بزودی حاجت روا بشی

انشاالله شهدا بهت نظر کنند😍

دیروز خیلی حال شوهرم بد بود اینقدری که دیگه گریه داشت میکرد چون هرکاری میره بکنه نمیشه    

دلم‌گرفت

انشاالله که خدا کمکش کنه عزیزم

توکل کن به خودش 

دلم‌گرفت انشاالله که خدا کمکش کنه عزیزم توکل کن به خودش 

اره بهش گفتم توکلت به خدا باشه انشالله خیر میشه 

امید وارم نفست حق باشه جور بشه براش 

من تازه همچین نذری رو شنیدم انشالله که خدا خاسته امروز شما اینو بگی من ببینم انجام بدم🌺🌺

اره بهش گفتم توکلت به خدا باشه انشالله خیر میشه  امید وارم نفست حق باشه جور بشه براش  من ...

حتما عزیزم

خودمم امروز با این داستان اشنا شدم

انشاالله هرچی خیر و صلاح براتون اتفاق بیفته

چجوریه نزرش یه بار دیگه میگین

چهل روز به اسم یک شهید که دلتون خواست صد صلوات هدیه میکنید

این داستان رو بخون خیلی زیباست

۱/ شهید قاسم سلیمانی🌹 ۲/شهیدابومهدی المهندس🌹 ۳/شهیدمحمدابراهیم همت🌹 ۴/شهیدمحسن حججی🌹 ۵/شهیدسیدمح ...

پس شهید قلعه ای کجان؟؟؟

خدایی داستان خودتونه واقعیه؟من براشفا پسرم میخوام.دلم خونه بخدا صورتم پره اشکه پره اشکککک بریدم دیگه

دوستت دارم خدا💞
پس شهید قلعه ای کجان؟؟؟ خدایی داستان خودتونه واقعیه؟من براشفا پسرم میخوام.دلم خونه بخدا صورتم پره ا ...

نه عزیزم داستان من نیست

ولی واقعیه

واجب نیست از این لیست استفاده کنید هرکس که دلتون میخواد

من اسامی این شهدا رو از یه گروه برداشتم کپی کردم برای کسایی که اسم شهید نمیدونن

وگرنه خودم از اسم های دیگه ای دارم استفاده میکنم

ایمان داشته باش حتما اگه به صلاحت باشه حاجت میگیری💚

نه عزیزم داستان من نیست ولی واقعیه واجب نیست از این لیست استفاده کنید هرکس که دلتون میخواد من اسا ...

اخه من ادم خوبی نیستم.خیلی بدم خیلی زیاد.نویسنده گویا ادم خوبی بوده هم خودش و همشوهرش،شوهدمن که هیچ به هیچی اعتقاد ندارهخیلیم اذیتم میکنه

دوستت دارم خدا💞
اخه من ادم خوبی نیستم.خیلی بدم خیلی زیاد.نویسنده گویا ادم خوبی بوده هم خودش و همشوهرش،شوهدمن که هیچ ...

عزیزم‌اینجوری نگو

از کجا معلوم که یه دل پاک نداشته باشی

منم ادم خوبی نیستم ولی بدون خدا بنده هاشو خیلی دوست داره و شهدا خیلی پاکن ما الان داریم‌شهدا رو واسطه قرار میدیم  که اونا پادرمیونی کنند