2777
2789

سلام 

دخترم دوسال ونیمش هست 

ازپریشب گلودردابریزش بینی داره تک سرفه هم داشت ازامروزسرفه هاش یکم بیشترشده خلطش هم شدیدتر

دیروز بردم دکتربراش دارودادگفت ممکنه تب هم بکنه ولی فعلادرحدگرم شدن میادمیره 

بمن گفت علایمش به سرماخوردگی می‌ره بیشترمنتهاچون تودوران پاندمی هستیم فرض رومیزاریم روکرونا

هیچی نمیخوره بچه ها چیابدم براش ک علاقه داشته باشه وبخوره بنظرتون 

خیلیم بدغذاست 

بدکترگفتم اکسیژن خونش رواندازه بگیرگفت نیاز نیست هروقت دیدی نفس تنگی داره ببر

من بچم ازاین بدترم سرماخورده قبلاچون الان توکروناس من بیشترمیترسم 

فعلاروزدومه وماهیچکدوم علایمی پیدانکردیم بدکترگفتم ماهم بریم وداروبگیریم گفت نه هروقت علایم پیداشدسریع برید

ممنون میشم یکم راهنمایی بفرماییدمنو

ازنجربیاتتون بگید

من خودم کرونا گرفتم بچه هام از من

دخترم فقط سه روز تب کرد که با استامینوفن هم زیاد پایین نمیومد

پسرم فقط ابریزش بینی بود

ولی نگران نباش برادرزادم دوبار بدجور سرماخورده تازه اونا همیشه بیرونن ولی کرونا نبود

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  
من خودم کرونا گرفتم بچه هام از من دخترم فقط سه روز تب کرد که با ایتامینوفن هم زیاد پایین نمیومد پس ...

عزیزم دکتراولم بش آزیترومایسین داددکتردوم گفت ازیترونده سفکسیم بده ب بچه های شمام اینودادم آخه اکثراواس کروناازیترومیدن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم دکتراولم بش آزیترومایسین داددکتردوم گفت ازیترونده سفکسیم بده ب بچه های شمام اینودادم آخه اکثرا ...

ازیترو خوب نیست دکتر به خودم داد چون فقط خودم رفتم دکتر به بچه ها گفت استامینوفن بده

ازیترو معده رو داغون میکنه برا من بد بود

برا بچه ها شربتشو خودم گرفتم ولی 2بار بیشتر ندادم بیشتر مجبورشون کردم استراحت کنن و سوپ و مایعات دادم بهشون 

البته نمیخوردن من زوری میدادم

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...