2777
2789

اوخی😞

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بزار یه جای بلند مامانش میاد میبره

خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.

یکم نون بذار تو آب خیس بخوره نوکشو باز کن ذره ذره بهش بده

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

نون نرم کن توی آب، آروم با چوب کبریت بذار توی دهنش، بین نوکشو با ناخنت باز کن. خفه یا زخمش نکنی. اگه زنده موند، یکم مرغ ریش هم بهش بده  پشتش دوسه قطره آب بریز توی دهنش

هرکاری میکنی فقط تنهاش نذار حیاط خونه ی ماهم یکی افتاده بود مامان باباش بالا سرش هی تند تند سروصدا میکردن من گفتم برم خونه اینا نترسن بیان یه جوری ببرنش لونه اشونم اصلا معلوم نبود کجاس همین که رفتم یه گربه پرید و بردش 😭😭

محو رخسار تو ابلیس شد و سجده نکرد مات و مبهوت فقط گفت عجب سیمایی....💚
بچه ها روی شکم بخابونمش یا روی کمرش😢

رو شکم

مامان باباش دارن بهش پرواز یاد میدن افتاده ،بزار یه جای بلند، حتما مامان باباش همون اطرافن

خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.
نباید بهش دست میزدی که مادرش بیاد  یا با دستکش میگذاشتی توی لونش

افتاده پایین،چندبارم این اتفاق افتاده وقتی میذاریمش دوباره میفته پایین اگرم حواسمون نباشه گربه میخورش