2777
2789
عنوان

marzi و درد دل با مامانهای مهربون😍

9174 بازدید | 127 پست

سلام مامانا🙋🏻‍♀️

میدونم که ماشالله همه شما مادرای نمونه و کاملی هستید

اما باز گفتم ممکنه جزئیاتی توی تربیت فرزند هامون باشه که از دستمون در رفته باشه و اینجا در موردش صحبت کنیم🌷

من یه دختر 3 سال 9 ماهه دارم که تا به این سن رسیده سعی کردم از لحاظ تربیت و ادبیات صحبت کردن و طرز رفتار بهترین باشه و خب به گفته دیگران موفق بودم😍

🍃به بچه سلام کردن رو یاد بدید

☘️جلوی بچه بحث نکنید

🌿خواهش میکنم از الفاظ رکیک استفاده نکنید

🌱بچه رو با خانواده پدرش دشمن نکنید لزومی نداره بچه قاطی بحث های شما با خواهر شوهر و برادر شوهر و جاری و مادرشوهرتون بشه و بی دلیل با عمه و عمو و مادربزرگش بد بشه

همسر من با خانواده اش رابطه خوبی نداره اما ما تابحال اجازه ندادیم بچم متوجه این اختلاف بشه من همیشه بهش عکسای عمه ها و عموش رو نشون میدم و براش توضیح میدم که اونا شاغلن و وقت نمیکنن خونه ما بیان اما خیلی تو رو دوستت دارن 

🌲احترام گذاشتن به اطرافیان رو بهش یاد بدید وقتی میتونه خیلی قشنگ به یه دختر یا پسر هم سنش بگه دختر خانم یا آقا پسر چرا بگه دختره یا پسره؟ من یه روز از طرف یه پسر بچه حدودا 5 ساله (این زنه) خطاب شدم و تا مدتها غمگین بودم😔چون من به اون پسر بچه محبت کردم اما اون رفت به مادرش گفت مامان این زنه دستم رو گرفت که از سرسره نیفتم😐جالب تر از جمله اون پسر بچه رفتار مادرش بود و من اونجا فهمیدم چرا ادبیات این بجه اینطوریه🤦🏻‍♀️

🌾به بچه یاد بدید که حرافی و شلوغ بازی همه جا خوب نیست مثلا توی مطب دکتر یا کتابخونه یا جاهایی مثل اینجا لازمه که سکوت رو رعایت کنن

🌳بهشون یاد بدید بی اجازه به وسایل دیگران دست نزنن

🌴به زور ازشون نخواید وسایل مورد علاقه شون رو به دوستشون بدن

🍃رد شدن از خیابون جز اولین چیزاییه که بچه باید یاد بگیره

🌾بچه نباید با دهن باز غذا بخوره، نباید غذا رو از دهنش بیرون بریزه، نباید موقع غذا خوردن صحبت کنه پس با زبان عشق بهش آداب صحیح غذا خوردن رو یاد بدید

🌱بچه بهتره بزرگتر از خودش رو شما خطاب کنه

🌿به بچه تون قلدری رو یاد ندید بهش نگید اگر کسی تو رو زد توام اونو بزن بلکه بهش یاد بدید با بچه های بد رفتار بازی نکنه و خودش رو توی موقعیت کتک خوردن قرار نده ولی اگر پیش آمد دست اون بچه رو بگیره و بهش بگه تو حق نداری منو کتک بزنی و بعدم خیلی زود به والدین اطلاع بده

🍀اجازه بدید بچه عاشقانه های شما و پدرش رو ببینه مثل بوسه و بغل و ابراز علاقه کلامی رو (تاکید میکنم رابطه جنسی جز این بند نیست😁حتی زمانی که بچه خوابه کنارش نباشید و بگید اون که خوابه نمیفهمه بله شاید اون خواب باشه و نفهمه اما شما بیدارید و میفهمید😑) 

🌷و در آخر... 

❤️به بچه تون عشق بدید و متقابلا ازش عشق بگیرید❤️

با همین چیزای کوچیک بچه تون به یه بچه دوست داشتنی و ناز تبدیل میشه😘

و باید بگم دختر من تمام چیزایی که گفتم رو رعایت میکنه(اینو گفتم که کسی نگه به بچه کوچیک نمیشه این چیزا رو یاد داد☺️) 

لطفا شما هم هر چی که من جا انداختم رو بگید و به من دیگران یاد بدید🙏🏻💓

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.Pain🔥you made me a believer

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثل همیشه عالی

عزیزم چه کتابها و بازیهایی واسش انجام میدی

درطول روز چنساعت تی وی گوشی میبینه

و بچه من بدغذاس هیچی نمیخوره 

مثلا براش غدا میزارم رو کاغد ..میخوره یعنی کارم زشته 

برا بچه های عادی آره...اما بچه من مشکل داره هیچ‌کدوم از این چیزا رو یاد نمیگیره😔بیش فعاله...سوال نپرسید لطفا دوستان...حال ندارم توضیح بدم ببخشید...فقط اگر لطف کنید دعا کنید برام راحت بشم

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
توتربيت بقيه دخالت نكنيم

عذر میخوام من کسی رو تگ کردم و بهش گفتم من دوست دارم تو تربیت بچه شما مداخله کنم؟ 

شما هر جوری که دوست داری بچه ات رو بزرگ کن 

من این تاپیک رو صرفا به عنوان دردل و برای علاقمندانش زدم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عاااالی😍دختر من۷سالشه وقتی تو جمع میبینم چقد با ادب و با وقاره از داشتنش افتخارمیکنم و خداروشکر میک ...

عزیزم منم به شما افتخار میکنم مادر نمونه،❤️

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ممنون ازت مرضی جون منم تقریبا بچه هامو همین جور تربیت کردم

فقط پسر من خیلی خجالتیه توسلام کردن 

فقط به خانواده ی خودم سلام میکنه به بقیه را قبلش مدام بهش میگم میکنه ولی انقدر یواش سلام میگه که کسی زیاد متوجه نمیشه

👏👏👏👏👏عالی مثل همیشه

صبر کردن رو ب بچه یاد بدیم (ی تایم کوتاه برای خواسته اش نه یهو نیم ساعت)

همیشه تو خونه تو کیفمون خوراکی داشته باشیم. تا وقتی با کودک بیرونیم از کنار مغازه رد شدنی    خودشو ب در و دیوار نکوبه و چیزایی که صلاح نمیدونیم بخوره رو طلب نکنه

وقتی قراره  تو جم رفتار خطای کودک رو تذکر بدیم ببریمش ی گوشه باهاش اروم صحبت کنیم 

مهمونی رفتیم بچه ۳ساله ی ما با دست چرب و چیلی سمت مبل و پرده نره و مادر قربون قد و بالای بچش 

وقتی جایی مهمونیم  همراه کودک ب دستشویی بریم  مراقب باشیم با پا و دمپایی خیس بیرون نیاد 

مثل همیشه عالی عزیزم چه کتابها و بازیهایی واسش انجام میدی درطول روز چنساعت تی وی گوشی میبینه و بچ ...

من خیلی براش وقت میذارم حتی وقتایی که کار دارم باهاش صحبت میکنم 

تبلت رو توی کل روز شاید یک ساعت دستش باشه شایدم اصلا دست نزنه مثلا امروز سومین روزه که تبلتش رو از روی میز برنداشته

تلویزیون شبکه پویا صبحا ممکنه یکی دو ساعت ببینه

من انواع پازل ها و جورچین ها رو براش خریدم و خیلی باهاشون سرگرمه

کتاب خیلللللللی زیاد داره در هر موردی

مجموعه کتابهای آقا کوچولو و خانم کوچولو رو هم داره که خیلی دوستشون داره و کتاب های موثری توی تربیت بچه هستند

غذا روی کاغذ گذاشتن فکر نمیکنم ایده خوبی باشه مامان مهربون بهتره براش بشقاب های فانتزی بخرید

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اسم دختر شما آیه بود درسته ؟ من یادمه تازه دنیا اومده بود تاپیکاتو دیدم حسابی از این مامانایی بودی که شور میزدی 😁

خدا حفظ کنه گل دخترتو . نکته هایی که گفتی خیلی خوب و عالی بودن ولی یادت باشه که توی تربیت هیچ چهارچوبی وجود نداره و لزوما این قوانین روی همه بچه ها قابل اجرا نیست . و گاهی شرایط اجرای بعضیاش وجود نداره مثلا دعوای فیزیکی بچه ها . و این که قطعا بچه با بچه فرق داره به عنوان کسی که مامان دو بچه با دو روحیه متفاوتم اینو گفتم 😉 بچه های اول چون توی محیطی که اطرافشون رو بزرگترها گرفتن رشد میکنن خیلی زود تربیت میشن و سعی میکنن مثل اونا باشن البته بچه اول شیطون هم داریما نه که نیست ولی اکثر بچه های ساکت خود به خود به سمت مبادی اداب بودن پیش میرن ولی بچه دوم که میاد ماجرا یکم فرق داره چون یه بچه دیگه هم توی خونه هست . به هر حال مرسی که وقت گذاشتی نکات خوبی بود و همه کاربردی هستن در جای خودشون 🌹🌹

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
یه سوال جلوی دختر بچه میشه لخت شد و لباس عوض کرد ؟

من عوض میکنم

اما لباس زیرم رو جلوش در نمیارم 

فکر میکنم منطقه ممنوعه رو فقط نباید ببینه 

من توی حمام هم لباس زیرم تنمه 

اول اونو میشورم و حوله اش رو تنش میکنم و میفرستمش بیرون بعد لباس زیرم رو در میارم میشورم و حوله تنم میکنم و میام بیرون

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40