2777
2789
ممنون عزیزم انشالله بچه سالم میخام از خدا نه پسرهستم نه دختری فقط سالم باشه انشالله

افرین درستش همینه

انشالله خدا بهت بچع ی سالم بده و زندکی پر از ارامش و خوشبختی رو به بغل بکشی هموجوررررر

خداجونم میدونی جز تو پناهی ندارم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

افرین درستش همینه انشالله خدا بهت بچع ی سالم بده و زندکی پر از ارامش و خوشبختی رو به بغل بکشی هموجو ...

تو هم همین طور انشالله بچت سالم باشه /منم چندروز فهمیدم باردارم سربرج که شد میرم دکتر یکشنبه فهمیدم حامله ام

🤲🤲برای من هم دعا کنیدبرای سلامتی بچم صلوات بفرستین انشالله همه چیزاش ب خوبی پیش بره التماس دعا چون خیلی منتظر بودیم 🤲🤲🤲حاجت روا باشید
تو هم همین طور انشالله بچت سالم باشه /منم چندروز فهمیدم باردارم سربرج که شد میرم دکتر یکشنبه فهمیدم ...

خدایا شکرت

مبارک باشه عزیزم

انشالله سالم بیاد بغلتتتت مامان خانومی

خدایا شکرت مبارک باشه عزیزم انشالله سالم بیاد بغلتتتت مامان خانومی

عزیزدلمی فدات همچنین /دعا خیر درحق همدیگر زودتر میگیره

🤲🤲برای من هم دعا کنیدبرای سلامتی بچم صلوات بفرستین انشالله همه چیزاش ب خوبی پیش بره التماس دعا چون خیلی منتظر بودیم 🤲🤲🤲حاجت روا باشید
خدایا شکرت مبارک باشه عزیزم انشالله سالم بیاد بغلتتتت مامان خانومی

انشالله از دعای خیرت انشالله خودتم همینجور🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲👨‍👩‍👧👨‍👩‍👧🤰🤰🤰🤰

انشالله از دعای خیرت انشالله خودتم همینجور🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲👨‍👩‍👧👨‍👩‍👧🤰🤰🤰🤰

قربونت عزیزم ممنون

انشالله بارداری خوب و بی دردسری داشته باشی

و به سلامتی به سرانجام برسونی

قربونت عزیزم ممنون انشالله بارداری خوب و بی دردسری داشته باشی و به سلامتی به سرانجام برسونی

مممنون عزیزم باشمای دوست /علائمی هم داشتی شما

[QUOTE=195010429]من خاله میشم مال خواهرمه اول تاپیک گفتم[/QUOTEآهان که این طور/الهی شکر میگما علائمی چیزی هم داشت

[QUOTE=195010429]من خاله میشم مال خواهرمه اول تاپیک گفتم[/QUOTEآهان که این طور/الهی شکر میگما علائمی ...

نه هنوز علایمی نداره

یکم دردهای زیر شکم داشت مطمین نبود باردار باشع

شما علایم داری

وای آره مثبته ..

مبارکت باشه عزیزم ..

زندگی همچون یک آینه است زمانی که در آن لبخند بزنیم شگفت انگیزترین نتایج را به دست خواهیم آورد. پس به زندگی بخندید تا زندگی بهتون بخنده و از زندگیتون لذت ببرید ...       خدایا شکرت به خاطر همه نعمت هایی که دادی و ندادی   
قربونت عزیزم انشالله شما هم نینیت سالم و خوش اخلاقققق بیاد بغلت

ممنون از دعای خوشگلت  گلم😍

زندگی همچون یک آینه است زمانی که در آن لبخند بزنیم شگفت انگیزترین نتایج را به دست خواهیم آورد. پس به زندگی بخندید تا زندگی بهتون بخنده و از زندگیتون لذت ببرید ...       خدایا شکرت به خاطر همه نعمت هایی که دادی و ندادی