زبلجان مدیر عضویت: 1399/07/12 تعداد پست: 3033 عنوان بی بی چک مثبته ؟ | مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 39 پست از خواهرمه مثبته یا منفی خداجونم میدونی جز تو پناهی ندارم 1400/03/25 | 10:11 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
محمدحسین۱۴۰۰ عضویت: 1400/01/18 تعداد پست: 1033 خدایا شکرت مبارک باشه عزیزم انشالله سالم بیاد بغلتتتت مامان خانومی بسلامتی مبارک باشه.استاتربرا منم دعا کن امروز بی بی چک زدم یه هاله کمرنگ که ب زور دیده میشه زدالبته هنوز تا موعدم ۴روز مونده قــربون پســرم بشــم محمــد حسین خداااااااااااایا شکــــــرت
زبلجان مدیر استارتر عضویت: 1399/07/12 تعداد پست: 3033 مبارکه واسه منم دعا کن شوهرم قبول کنه برا دومین بار حامله بشم آخه شوهرم قبول نمیکنه بره دکتر & ... انشالله خدا فرزند خوب و سالم بهتون بده بدؤن رفتن به دکتریهو ببینی حامله ای خداجونم میدونی جز تو پناهی ندارم
مزون_صوفیا عضویت: 1400/01/14 تعداد پست: 603 ممنون عزیزم انشالله شماهم به هر خواسته ای داری برسی اسی میشه بگی ابجیت واسه منم دعاکن؟؟؟ چندساله حسرت بی بی چک مثبت دیدن رو دلم مونده
زبلجان مدیر استارتر عضویت: 1399/07/12 تعداد پست: 3033 بسلامتی مبارک باشه.استاتر برا منم دعا کن امروز بی بی چک زدم یه هاله کمرنگ که ب زور دیده میشه زد ال ... هنوز امیدی هستانشالله به ارزوت برسی عزیزمبعد موعد بزن انشالله مثبتهانسالله شماهم از انتظار در بیای و مامان خانومی بشی خداجونم میدونی جز تو پناهی ندارم
گل۱۰محبوبه۴شب عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 5242 انشالله خدا فرزند خوب و سالم بهتون بده بدؤن رفتن به دکتر یهو ببینی حامله ای آخه نمیشه عزیزم شوهرم نازایی داره تا دکتر نره حامله نمیشم خوش بحال اونایی ک راحت حامله میشن زیاد که خوب باشی باید بعدش ثابت کنی خر نیستی
زبلجان مدیر استارتر عضویت: 1399/07/12 تعداد پست: 3033 اسی میشه بگی ابجیت واسه منم دعاکن؟؟؟ چندساله حسرت بی بی چک مثبت دیدن رو دلم مونده باشه عزیزمانشاله شما هم اخرین پری این سالت باشه و بی بی چک مثبت بشیابجیم ختم یا علی هم گرفته بود۱۲هزار یاعلی در یک مسجد یا حرم اماما ها و امازاده ها یه جا بدون تکلم با کسی بخون انشالله توهم حاحت روای خیر بشی خداجونم میدونی جز تو پناهی ندارم
زبلجان مدیر استارتر عضویت: 1399/07/12 تعداد پست: 3033 آخه نمیشه عزیزم شوهرم نازایی داره تا دکتر نره حامله نمیشم خوش بحال اونایی ک راحت حامله میشن شما که بچه دارین چطو نازایی دارهممکنه ضعیف باشه ولی نازای نیستانشالله عر چی میخوای خدا برات به اسونی محقق کنه خداجونم میدونی جز تو پناهی ندارم
مزون_صوفیا عضویت: 1400/01/14 تعداد پست: 603 باشه عزیزم انشاله شما هم اخرین پری این سالت باشه و بی بی چک مثبت بشی ابجیم ختم یا علی هم گرفته بود ... چندوقت بود اقدام داشتن؟
زبلجان مدیر استارتر عضویت: 1399/07/12 تعداد پست: 3033 چندوقت بود اقدام داشتن؟ دوسال خداجونم میدونی جز تو پناهی ندارم
sazax عضویت: 1398/07/22 تعداد پست: 1422 نه هنوز علایمی نداره یکم دردهای زیر شکم داشت مطمین نبود باردار باشع شما علایم داری منم همین جوریم یه خورده کمر درد و یه کمی زیر دلم 🤲🤲برای من هم دعا کنیدبرای سلامتی بچم صلوات بفرستین انشالله همه چیزاش ب خوبی پیش بره التماس دعا چون خیلی منتظر بودیم 🤲🤲🤲حاجت روا باشید