تو پیج های ذکر و ختم و دعا یه نفر میاد به بقیه میگه من از ی پیجی دکر گرفتم تمام مشکلاتم با ذکرهاشون حل شد.اگه خواستین بگین پی وب بهتون بگم اسم پیج رو.. تو پیج شون که خدا هست با حروف انگلیسی نوشته شده اسکرین شات از پیامهایی گذاشته ک اکثرا بیمارهای سرطانی با گفتن ذکر اینا شفا پیدا کردن ید کسی ک ۲۵ سال معتاد بوده خونواده ش ب نیت ترک اون ذکر گفتن طرف اومده گفته میخوام ترک کنم و ترک کرده ... ساختن اسکرین شات ک هیچکاری نداره و هیچ اعتبار و ارزشی هم نداره. به روباه میگن شاهدت کیه؟ میگه دمم! اون خانمی ک ادرس پیج رو داد تاکید میکنه هرچی زودتر به پیج پیام بده و ذکرهات رو زودتر شروع کن. ادمین اون پیج که خیلی تابلوه همین خانمی هست ک ادعا کرده ازشون ذکر گرفته و کل مشکلاتش حل شده لینک واتساپ میده ک تماس با واتساپ بگیری و یه توبه رو میخونه و تکرار کنی بعد میگه هیچ ذکر و ختم و چله ای نباید بگی و خمه رو قطع کن و ذکرهای مارو شروع کن چون دکرها و ختم های خودت بی فایده س ولی ی جا هم برای اینکه قانعت کنه میگه همون ختم ها تو رو به سمت ما هدایت کردن تا مشکلت حل بشه. جالبه ک تا اللن هیچ فابده ای نداشتن ختم ها. ادعا میکنن ک پیر طریقت شون قادر به شفاعت کردن هست و مرده رو میتونه زنده کنه و الان تو رو داره میبینه مثل پیغمبر و امام ها. میگه ذکر مخصوص خودت رو میده. گفتم چطور ممکنه وقتی اصلا منو نمیشناسه حتی اسمم رو نمیدونه.میگه الان داره میبینتت و تو بهش وصل شدی. خلاصه ک ّسیاررر تابلوه ک مورد داره کارشون و سعی در اغفال و عضوگیری دارن. صلوات وصفی دیگه چیه؟ صلوات خودمون با وعحل فرجهم صلوات کامل هست. و اینکه پیگیرن ک زودتر ذکرهات رو شروع کنی خیلز مشکوکه و مدام تو پیج شون و اینور اونور میگن ک یکی پیدا شده رایگان بهتون ذکر میده تا مشکلاتتون حل بشه و به خدا نزدیک بشین.. و طرف ختم های مجرب رو هم هنه رو امتحان کرده ولی هیچ جوابی نگرفته ولی با ذکرهای اینا یهو کل مشکلات زندگیش حل شده! بچه گول میزنن!! بعدم من گفتم حدیث کسا رو دارم چله ش رو میخونم گف ما اصلا حدیث نمیخونیم.فقط قران. بعدم ازون خانمه ک تبلیغ شونو میکرد و جالبه ک پیگیر بود ذکراتو شروع کردی یا نه؟ پرسیدم یعنی با اینا باشی دیگه بعدا نمیتونی زیارت عاشورا حتی بخونی؟ گفت نه. خب تموم شد! اینا حتی اگه تنها کاری ک میکنن محروم کردن شما از فرستادن صلوات معمولی و خوندن زیارت عاشورا و دعای توسل و حدیث کسا و دعای نادعلی باشه هم براتون کافیه ک خسر الدنیا والاخره بشید.
واقعا خیلی فعالیت دارن میکنن.همه رو اگاه کنید. سنی هم هستن. فرقه ی شافعی هستن.