2777
2789
عنوان

گول طریقت و صلوات وصفی رو نخورید

2419 بازدید | 10 پست

تو پیج های ذکر و ختم و دعا یه نفر میاد به بقیه میگه من از ی پیجی دکر گرفتم تمام مشکلاتم با ذکرهاشون حل شد.اگه خواستین بگین پی وب بهتون بگم اسم پیج رو.. تو پیج شون که خدا هست با حروف انگلیسی نوشته شده اسکرین شات از پیامهایی گذاشته ک اکثرا بیمارهای سرطانی با گفتن ذکر اینا شفا پیدا کردن ید کسی ک ۲۵ سال معتاد بوده خونواده ش ب نیت ترک اون ذکر گفتن طرف اومده گفته میخوام ترک کنم و ترک کرده ... ساختن اسکرین شات ک هیچکاری نداره و هیچ اعتبار و ارزشی هم نداره. به روباه میگن شاهدت کیه؟ میگه دمم! اون خانمی ک ادرس پیج رو داد تاکید میکنه هرچی زودتر به پیج پیام بده و ذکرهات رو زودتر شروع کن. ادمین اون پیج که خیلی تابلوه همین خانمی هست ک ادعا کرده ازشون ذکر گرفته و کل مشکلاتش حل شده لینک واتساپ میده ک تماس با واتساپ بگیری و یه توبه رو میخونه و تکرار کنی بعد میگه هیچ ذکر و ختم و چله ای نباید بگی و خمه رو قطع کن و ذکرهای مارو شروع کن چون دکرها و ختم های خودت بی فایده س ولی ی جا هم برای اینکه قانعت کنه میگه همون ختم ها تو رو به سمت ما هدایت کردن تا مشکلت حل بشه. جالبه ک تا اللن هیچ فابده ای نداشتن ختم ها. ادعا میکنن ک پیر طریقت شون قادر به شفاعت کردن هست و مرده رو میتونه زنده کنه و الان تو رو داره میبینه مثل پیغمبر و امام ها. میگه ذکر مخصوص خودت رو میده. گفتم چطور ممکنه وقتی اصلا منو نمیشناسه حتی اسمم رو نمیدونه.میگه الان داره میبینتت و تو بهش وصل شدی. خلاصه ک ّسیاررر تابلوه ک مورد داره کارشون و سعی در اغفال و عضوگیری دارن. صلوات وصفی دیگه چیه؟ صلوات خودمون با وعحل فرجهم صلوات کامل هست. و اینکه پیگیرن ک زودتر ذکرهات رو شروع کنی خیلز مشکوکه و مدام تو پیج شون و اینور اونور میگن ک یکی پیدا شده رایگان بهتون ذکر میده تا مشکلاتتون حل بشه و به خدا نزدیک بشین.. و طرف ختم های مجرب رو هم هنه رو امتحان کرده ولی هیچ جوابی نگرفته ولی با ذکرهای اینا یهو کل مشکلات زندگیش حل شده! بچه گول میزنن!! بعدم من گفتم حدیث کسا رو دارم چله ش رو میخونم گف ما اصلا حدیث نمیخونیم.فقط قران. بعدم ازون خانمه ک تبلیغ شونو میکرد و جالبه ک پیگیر بود ذکراتو شروع کردی یا نه؟ پرسیدم یعنی با اینا باشی دیگه بعدا نمیتونی زیارت عاشورا حتی بخونی؟ گفت نه. خب تموم شد! اینا حتی اگه تنها کاری ک میکنن محروم کردن شما از فرستادن صلوات معمولی و خوندن زیارت عاشورا و دعای توسل و حدیث کسا و دعای نادعلی باشه هم براتون کافیه ک خسر الدنیا والاخره بشید. 

واقعا خیلی فعالیت دارن میکنن‌.همه رو اگاه کنید. سنی هم هستن. فرقه ی شافعی هستن.

من قبلا راجع به اینا خونده بودم یه گروه بودن عین همینا. کلاس خداشناسی و اینا برگزار می کردن بعدا معلوم شد شیطان پرست بودن

کلییی هم مشکل و جدایی و سرطلان و فقر و بیماری و افسردگی برای افرادی که تو اون کلاسا شرکت کرده بودن به وجود اومد. خودشون تعریف می کردن از وقتی وارد این کلاسا شدن این مشکلات عجیب غریب براشون پیش اومد

باران می بارید، کودکی گفت خدایا گریه نکن، درست میشه..:) میشه لطفا برای اینکه زودی به حاجتام برسم دعا کنید یا یه صلوات بفرستید:)💞 لطفا اول بفرست بعد بقیه امضانو بخون😙 من عاشق اینم که شبا تو تهران راه برم، عاشق اینم که تا دیروقت از بام تهران شهر رو نگاه کنم، و عاشق اینم که با دوستام تهران رو بگردم، اما بخاطر موجوداتی به نام مرد ها نمی تونم. مادر عزیز، ازت خواهش می کنم جوری پسرتو تربیت کن که اگر هزارتا دخترم تو اجتماع و کنارش بودن، حتی اگر همشون لخت بودن، حتی اگر هیچ کدومشون با خانوادشون نبودن، بهش تیکه نندازه، نگاه بد بهش نندازه، و کاری به کارش نداشته باشه. به امید روزی که دخترا هر ساعت و هروقت که خواستن، تنها یا با هرکس که خواستن، هرکجا و هر مکانی که خواستن، بدون نگرانی بتونن برن✌//این خیلی خوبه که داریم یاد می گیریم کسی رو قضاوت نکنیم، اما کاش یاد بگیریم برای جا انداختن این فرهنگ، این رو جانندازیم که آدمای با دین و ایمون بد یا خرابن. زیاد می شنویم که یه آدم در ظاهر بد داریم با باطن خوب، و یه آدم چادری و با دین و ایمون داریم که زیر اون چادر هزارتا کثافت کاری می کنه،پس قضاوت نکنید. این جور متن ها از بیخ و بن غلطه. لطفا برای جا انداختن قضاوت نکردن ، مسلمون ها و آدمای با دین و ایمان رو زیر سوال نبرید❌❌ ///این روزا همه می نالن که مردم بی وفان، مردم دروغگوعن، مردم خیانت کارن، خوبی رو با بدی جواب میدن، از پشت خنجر میزنن و... ولی یه لحظه، فقط یه لحظه مکث کن. اگر همهه ی آدما از همهه ی آدما می نالن، اگر همه زخم خورده هستن، پس اونی که زخم میزنه کیه؟ پس اون آدم بده و بی وفاعه کیه؟ جز اینه که منو تو عیم؟:) از عمد یا غیر عمد، چه یادمون باشه چه نباشه،چه متوجهش باشیم چه نباشیم، ما هم هرروز داریم به این آدما زخم می زنیم. تو نمی تونی آدما رو تغییر بدی، ولی خودتو چرا. پس از همین لحظه حواست خیلی به خودت باشه، از این لحظه هروقت خواستی ماجرای یه آدمی که بهت بدی کرده رو بگی، یادت باشه که یه نفرم یه جای دیگه داره از ماجرای بدی که تو در حقش کردی میگه..///و در نهایت یه جمله از خانم فاطمه صفاری که عاشقشم  -رفیق تصمیم گرفته ام در خانه ام را به روی ابلهان ببندم. + مشکلی نیست، اما آن وقت خودت چطور وارد می شوی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تقریبا سه روز پیش با همچین پیجی اشنا شدم ذکر رو ک گرفتم گفتن چهله خودتو قطع کن چهله سوره حمد و توحید داشتم روزی هیفده مرتبه اونو قطع کردم. کلا از پیگیریشون خیلی مشکوک شدم از اینکه یه خانم متن توزه رو خوند و من تکرار کردم اینم یکم شک برانگیز بود برام مگه اون ادم پیغمبره ک منو توبه میده ؟ اونم یه ادم عادیه مث من....چون شک کردم امشب بهشون پیام دادم ک منبع صلوات وصفی رو بهم بگید ک اطلاع داشته باشم ولی منبعی نداشت همین باعث شد شکم ب یقین تبدیل بشه با یه اشنایی ک از علم دینی بالایی برخورداره صحبت کردم ک همه چیزو راجبشون برام توضیح داد منم همین امشب ذکر رو قطع کردم و از واتساپ و اینستا بلاکشون کردم. خیلی حالم بده حس میکنم گناه کردم با گفتن اون توبه 😔 دلشوره بدی گرفتم

من تقریبا سه روز پیش با همچین پیجی اشنا شدم ذکر رو ک گرفتم گفتن چهله خودتو قطع کن چهله سوره حمد و تو ...

خدا منو ببخشه تازه دیروز بود فک کنم تو همین نی نی سایت راجبش حرف زدن من گفتم ذکر لا الله اله الله هست و قرانیه مشکلی نداره....یعنی با این کارم تبلیغ کردم براشون😭😭😭😭😭خدامنو ببخشه فقط....

منکه دارم  انجام میدم ،خیلی هم عالی بوده، دوتا حاجت سنگین داشتم با توبه و اذکار طریقت گرفتم خداروشکر، حتی بیمار خود ایمنی برادرم رو صلوات وصفی درجا شفا داد، به هر کی هم معرفی کردم راضی بوده، حالا چه اصراریه بجای توبه و ذکر خدا که توی طریقت هست، زور چپون چیزایی رو بخونیم که عمری ما خوندیم و ننه باباهامونم خوند و نتیجه که نگرفت هیچ، اوضاعشونم هرسال بدتر و بدتر شد...بنظرم همیشه باید همه چی رو امتحان کرد، من خودم رشته ام شیمی هستش، همه راهها رو تو بوته آزمایش خودم میبرم آزمایش میکنم، بعد انتخابش میکنم ، چون به هر حال خداوند بابت شعور و فهمی که به هرکسی داده ازش بازخواست خواهد کرد، و نمیپذیره که دلیل بیاریم که:  چون اکثرا این راهو رفتن ،منم رفتم!! بنظرم تعصب همیشه از جهل و ندونستن نشات میگیره، و الان عصر تعصب و اصرار بر روشهای آبا و اجدادی نیست! التماس تفکر!

منکه دارم  انجام میدم ،خیلی هم عالی بوده، دوتا حاجت سنگین داشتم با توبه و اذکار طریقت گرفتم خدا ...

بله جالبه همه ما دعاهایی که منبع معلوم نیست و یه ادم عادی گفته رو میخونیم و از اذکاری که در قران هست می ترسیم 

فقط لطف خدا

من خودم یه مدت توفیق گفتن این اذکارو دارم عالیه و اینکه هیچ کسم منع نمیکنه صلوات نفرستی یا دعاهای دیگه نخونی این اذکار از دل قران میاد همشون هم عرفانی هست منفی بافی رو بزارید کنار این اذکار معجزه هست اینو شک نکن کاش تا اخر عمرم این اذکارو بگم هر بار شروع کردم به گفتن معجزشو دیدم

من تقریبا سه روز پیش با همچین پیجی اشنا شدم ذکر رو ک گرفتم گفتن چهله خودتو قطع کن چهله سوره حمد و تو ...

اشتباه نکن منم همین اذکارو میگم واقعا  قرانی هست هر بارم معجزشو دیدم هیچ وقت راجبش منفی بافی نکن 

خدا منو ببخشه تازه دیروز بود فک کنم تو همین نی نی سایت راجبش حرف زدن من گفتم ذکر لا الله اله الله هس ...

بابا این فکرای منفی چیه ذکر طریقت همشون بار مثبت و قرانی هست واسه تقویت ایمان و پاکی و رفع گره ها و ساماندهی زندگی و اخرتمون عالیه منم اولش مثل شما استرس گرفته بودم نکنه بد باشه شروع کردم به گفتن روزی ۵هزارتا میگفتم کم کم خدا واسم خیلی معجزه نشون داداز خدا میخام توفیق بده این اذکارو زیاد بگم فوق العادس خدایی 

منکه دارم انجام میدم ،خیلی هم عالی بوده، دوتا حاجت سنگین داشتم با توبه و اذکار طریقت گرفتم خداروشکر ...

آفرین دقیقا تا خودمون یه راه رونریم نمیتونیم خوب یا بد بودنشو بدونیم منم از این طریقت معجزه ها دیدم فوق العادس  خدا توفیق بده بهم هر روز ذکراشو بگم