2777
2789
عنوان

موزیک 🎶🎶🎵🎵🎵

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 62 پست
بستگی داره چی دوس داشته باشی خب :/ ولی از هالیوود گوش کن :)

من همه سبکی گوش میدم 

زندگی زیباست... هر روزت را در لحظه حال زندگی کن ، بخاطر کسی که هستی سپاسگذار باش ، و از جهان پیرامونت قدردانی کن🙏🙏🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی پیگیرم من😂 در کمین نشستم یه آهنگ جدید بیاد بیرون گرچه اون خواننده هایی رو که دوس دارم قبلیاشون ...

خیلی خوبه 👍👍👍آخه واقعا زندگی بدون موزیک اصلا معنایی نداره ،منم همینجوریم چه تو موزیک چه فیلم یعنی کلا عشقم موزیکو فیلمه آهنگایی هم که دوست دارم هیچ وقت برام تکراری نمیشن همیشه گوش میدم 

زندگی زیباست... هر روزت را در لحظه حال زندگی کن ، بخاطر کسی که هستی سپاسگذار باش ، و از جهان پیرامونت قدردانی کن🙏🙏🙏
دقیقا👌👌

پس مثل خودمی تمام این سریال خانگیارو هم دنبال میکنم غیر از مردم معمولی 

آره بعضیاشون ولی مسخره شو درآوردن واقعا

آره مثلا سریال دل رو اگه از اول نمیدیم هیچ وقت تا تهشو نگاه نمیکردم ولی مجبوری دیدم اعصابمو خورد کرده بود انقد که لفتش دادن 

آره دقیقا قسمت آخرشم اومد بازم معلوم نشد دقیقا چه خبره😂😑

😂😂😂😂 خلاصه که غیر از ایرانی خارجیو ترکی هم میبینم البته سریال خارجی نه ولی سینمایاشو میبینم ولی ترکی هم سریال هم سینمایی

😂😂😂😂 خلاصه که غیر از ایرانی خارجیو ترکی هم میبینم البته سریال خارجی نه ولی سینمایاشو میبینم ولی ...

منم همینطور ترکی قبلا زیاد میدیدم😂 الان درگیر گودال و ادا و کمالم فیلم تو در خانه ام را بزن

منم همینطور ترکی قبلا زیاد میدیدم😂 الان درگیر گودال و ادا و کمالم فیلم تو در خانه ام را بزن

گودالو دوست ندارم بابا هیچ کس تو دنیا اندازه اینا دشمن ندارن😂😂😂 ، سیب ممنوعه ، زندگی در چوکوروا ، ستاره شمالی الان میبینم ولی سریالایی که خیلی دوست داشتم ترکیه ای یکی عشق ممنوع بود که فک نمیکنم رو دستش بیاد، برگ ریزان ، زن این ۳ تا رو خیلی دوست داشتم 

فیلم طنز اگه میبینی حتما دلیها یک و دوشو ببین سینماییه یکش رو دست نداره انقدر که خنده داره

خواهش میکنم گلم کسری زاهدی رنگین کمون هم قشنگه

دارمش ممنون گلم💋

زدم توگوش زندگی رفت بابزرگترش اومد 😐🖤دیوانه شمردندمرامردم این شهراما دل من تنگ خودم بود دمادم🙂😞 بدم میاد شاد باشم 🙂میدونی چرا؟؟چون هروقت شادبودم یهویکی زد توذوقم دلم شکست 😅میشه خندیدولی خوشحال نبود😅عشق قشنگه ولی تنهایی ترجیح داره بع آدمایی که فقط لب ودهنن 🙂💔