2777
2789
عنوان

کدوم چله خوبه برای حاجت گرفتن؟

109 بازدید | 10 پست

یه دورانی یه گره بد افتاده بود تو زندگیم چله ی زیارت عاشورا گرفتم. شاید باورتون نشه چله تموم نشده بود که خبر حل شدن مشکلمو گرفتم. الان باز یه مشکل دارم. میخوام چله بگیرم. ولی نمیدونم چله ی زیارت عاشورا بگیرم یا چله ی آیت الکرسی؟ کسی اطلاع داره؟ 

ازهمون ک نتیجه گرفتی همونو بردار چون یبارازش حاجت جرفتی حست بهش قویه وبتزم نتیجه میگیری قطعا

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دوس دارم بگیرم ولی نماز نمیتونم چه فایده چله بی نماز

اصلا اینجوری فک نکن. منم تو نماز سهل انگاری میکنم. ولی با این حرف خودتو گول نزن. چله رو بگیر. به قدری آرومت میکنه و حاجت میده که حد نداره. من گرفتم به چشم دیدم

ازهمون ک نتیجه گرفتی همونو بردار چون یبارازش حاجت جرفتی حست بهش قویه وبتزم نتیجه میگیری قطعا

راستش صوتی بود یکم طولانی بود. ولی آره همون رو بگیرم خیلی بهتره چون نتیجه ش رو دیدم به چشم