2777
2789
عنوان

مامانای باتجربه درمورد واکسن لطفان بیاین راهنمایی

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 31 پست
بخوابم خوابیدم ۳ شبه نخوابیدم درست در حد ۳ چهار ساعت زنگم بیدارم نمیکنه

مادر بودن متفاوته از چیزهای دیگست. بخواب و مطمین باش بیدار میشی.مادرها حس ششم قوی ای دارن. فقط پیشش بخواب

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
من اخرین واکسنش تبش بعد ۱۴ روز نشون داد .... تا ۳۹ خورده رفت با ایتامینوفن پایین اوردمش  برا و ...

من هم شیاف گرفتم هم استا پاراکید، شربت  پروفن داشتم دیشب پروفن دادم موقع خواب یه ۴ ساعت خوابیدم با پروفن ۶ ساعتی تب نمیکنه پا دردشم ساکت کرد خودش خوابید از صبح کم کم بهتر شد 

خدا تو زندگیم معجزه کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیریمون صلوات بفرستین بعد ۸ سال ناامیدی پسرم نور امید شده واسه من و باباش ❤ دخترم دومین معجزه زندگیم خوش اومدی بسرنوشتمون ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هم شیاف گرفتم هم استا پاراکید، شربت  پروفن داشتم دیشب پروفن دادم موقع خواب یه ۴ ساعت خوابیدم ...

عزیزم شیاف چی باید بگیرم ؟بگم چه شیافی می خوام 

پروفن بگم برا کودک یکساله می خوان خود داروخانه میده؟

مادر بودن متفاوته از چیزهای دیگست. بخواب و مطمین باش بیدار میشی.مادرها حس ششم قوی ای دارن. فقط پیشش ...

اره پیششم ، ۲ ماهگیش خوابم برد ۴ بیدار شدم بدنش میسوخت یادش میفتم دستام داغ میشه از اون موقع ترسش تو دلمه باز ممنون 

خدا تو زندگیم معجزه کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیریمون صلوات بفرستین بعد ۸ سال ناامیدی پسرم نور امید شده واسه من و باباش ❤ دخترم دومین معجزه زندگیم خوش اومدی بسرنوشتمون ❤
ممنونم عزیزم پس چرا میگن دوبرابر وزن باید بدین مثلا میگن ده کیلو بیست قطره یا برا پارکید فقط اینجور ...

چون سرش فرق داره. قطره چکونی نیست

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
عزیزم شیاف چی باید بگیرم ؟بگم چه شیافی می خوام  پروفن بگم برا کودک یکساله می خوان خود داروخانه ...

یسالگی واکسنش راحته تبشم بالا نمیره نگران نباش ، دارو خانه شیاف استامینوفن بگیر برا موقع هایی که تبش میره بالا،تو خونه داشته باش،  من پروفن دکترش نوشته بود چون باید با تجویز دکتر باشه پاش قبلش درد میکرد یه چند روز برا اون زیاد خوب نخوابیم بعدشم واکسنش 

یسالگی واکسنش راحته تبشم بالا نمیره نگران نباش ، دارو خانه شیاف استامینوفن بگیر برا موقع هایی که تبش ...

عزیزم شیاف استانینوفن کانل باید گداشت واسش یا تصف کرد ببخشید زیاد سوال پرسیدم تجربه ام کمه

عزیزم شیاف استانینوفن کانل باید گداشت واسش یا تصف کرد ببخشید زیاد سوال پرسیدم تجربه ام کمه

شیاف استا ۳۲۵ داریم و ۱۰۰ به داروخانه بگو برا بچه میخوای تاکید کن پاینش و بهت میدن برا تب بالا ۳۸ که خطرناک میشه 

اره پیششم ، ۲ ماهگیش خوابم برد ۴ بیدار شدم بدنش میسوخت یادش میفتم دستام داغ میشه از اون موقع ترسش تو ...

سلام شما ک زیارت عاشورا با صدلعن سلام میخوندین اگر وسط صد لعن یهو مجبور شی حرفربزنی مثلا درو ببند یا نیا تو این چلع خراب میکنه

سلام شما ک زیارت عاشورا با صدلعن سلام میخوندین اگر وسط صد لعن یهو مجبور شی حرفربزنی مثلا درو ببند یا ...

من اصولشو نمیدونم این صد لعن مستحبه وگرنه خود دعا یکبار کفایت میکنه ، از خانمای مذهبی یا کسی که مطلعه بپرس من خودم ۴۰ رو که برمیداشتم با صد لعن معمولان جایی یا زمانی که میدونستم تنهام میخوندم