2777
2789
عنوان

دیگه بریدم

815 بازدید | 13 پست

سلام دوستان اولین باره تایپیک میزنم راهنمایی می خوام پنج ساله ازدواج کردم از روز اول دعوا داشتیم با شوهرم اول بددهنی بود چند باری کتک هم زده مشکل اینجاست کوچک ترین بحث و می‌ره به خانواده ش میگه می بینم زنگ زدن که چرا این حرف و گفتی دیگه خسته شدم امروز سر اینکه کارت بانکی مو ندادم بهش رفته محل کار آبرو مو برده داد زده که نمی‌ذارم بیاد سر کار خانواده ش هم پررو شدن به من میگن مواظب حرف زدنت باش تقصیر تو هست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجب ادمیه....شوهری ک بد دهنه و دست بزن هم داره و از اون بدتر تابع حرف خونوادشخ و میره همه چیو میگه....فقط بگم خدا بهت صبر بده

خدایا هر چه تو خواهی راضی ام به رضایت 

فردا میرم دادخواست میدم قبلا باز خانواده ش با ادب تر بودن ههر چی از دهنش ش درآمد بارم کردن دیدم از محل کارم زنگ زدن که شوهرت اومده من اونجا ابرو دارم 

دلم خیلی پره تو این زندگی پا به پاس کار کردم جون کندم به جای تشکر ازم ایراد می گیره جلو خانواده ش تحقیر می کنه مثال یه بحث علمی باشه نظر بدم تحقیر می کنه بی ارزش جلوه میده آرایش می کنم میگه بلد نیستی نمی کنم میگه آرایش نمی کنی

از بس ایراد گرفته خانواده ش هم به خودشون حق میدم ازم ایراد بگیرن برادراش زن شوند رو میذارن رو سرشون میرم سرکار میام می بینم لیوان چایی شم آب نکشیده