2777
2789

طرف از مشکل با شوهرش میگه میگین اینجا حل نمیشه برو مشاوره

از خانوادش میگه میگین هربار اومدیم سایت همش شده مادرشوهر خاهرشوهر

از بدبختی‌هاش میگه میگین اینجا برا درددل خوب نیس

از خوشی هاش بگه میگین اینجا جار نزن پز زیرپوستی

ی مشکل جسمی داره میگه  میگین برو دکتر ( بابا شاید میخاد ببینه کسی تجریه مشابه داره یانه اگ نه میدونیم اینجا دکتری نیس ک بخاد رایگان ویزیت کنه )

ی سوال خانمانه میپرسه کاملا سربسته  سریع گزارش میزنین

ی چیزی درمورد بقیه تعریف میکنه  میگین بتوچه بمن‌چه

ی مجموعه ای از تاپیک ها هم ک ازطرف سایت ممنوعه اونارو کاری ندارم

خب دقیقا پس چی ؟؟  براچی میایم سایت ؟!!

چیزی جز حس ششم و فال و دعا میمونه خداوکیلی ؟؟

هیچوقت ب شوهرت نگو 'عزیزم تو خیلی خوبی همه مردا اینروزا مشغول خیانتن ولی تو هیچوقت بمن خیانت نکردی' با اینحرفت باعث میشی تصورکنه درحقت لطف کرده.. درحالی ک وفاداری اولین وظیفه دوطرفه.. اینجوری بهونه دستش دادی ک تا ازچیزی ناراضی بود باخودش بگه خب منم مشکل دارم پس مث باقی مردا باخیانت حلش میکنم.. انتقادپذیرم ولی لطفا اسم نظرات و سلایق شخصیت رو انتقاد نذار گل من. اینجا یه سایته با هزاران کاربر.. هرکی نظر و اعتقاد خودشو داره.. قرارنیس همه حرف دل تورو بزنن.. پس قبل ورودت ب مجازی اصولش رو یاد بگیر...

قبلا تاپیکای جامع و مفید بیشتر بود

با شماهم زیاد موافق نیستم اینجا به نظر خودت خوبه واسه مشاوره گرفتن؟ 

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد.تا اون یه نفر رو فراموش نکنی متوجه نمیشی آدمای خوب زیادی چشمشون به تو هست.تا کارما پس ندی به خودت نمیای. تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیافته.تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم چقدر سخته. تا از دستت نره قدرش رو نمیدونی تا دوستات رو نشناسی دو دستی به خانواده ت نمیچسبی.ما آدمای دیر رسیدن یا هیچوقت نرسیدن و نفهمیدن درک نکردن نیستیم فقط مشکل اینه تا یه چیزایی رو تجربه نکنیم به خودمون نمیایم مهم نیست چند سالته؛اگه اینارو درک کردی بدون که تو این زندگی بردی...موفیقت با یه بار تلاش به دست نمیاد پس اگه زیاد شکست میخوری طبیعیه 😊اگر میخواهید زندگی شادی داشته باشید آن را به یک هدف گره بزنید ،نه افراد یا چیز ها...دوستان معنی اسمم یعنی پادشاه دختر بزرگ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باهمش موافقم غیر از اونی که درباره دیگران حرف میزنن خب واقعا یه ما ربطی نداره مردم چجوری زندگی میکنن یا چیکار میکنن 

تیکر بارداری نیست🦋:)                 یک ترنس       همجنس باز نیست !       دوجنسه نیست!   باعث انحراف نمیشه!       نشانه آخرالزمان نیست!                                                                    اون همونقدر برای این وضعیتش حق انتخاب داشت که تو برای مرد یا زن بودنت داشتی:)       
کراش و رل رو اشاره نکردید بزرگوار😁

اوه آره از قلم افتاد

هیچوقت ب شوهرت نگو 'عزیزم تو خیلی خوبی همه مردا اینروزا مشغول خیانتن ولی تو هیچوقت بمن خیانت نکردی' با اینحرفت باعث میشی تصورکنه درحقت لطف کرده.. درحالی ک وفاداری اولین وظیفه دوطرفه.. اینجوری بهونه دستش دادی ک تا ازچیزی ناراضی بود باخودش بگه خب منم مشکل دارم پس مث باقی مردا باخیانت حلش میکنم.. انتقادپذیرم ولی لطفا اسم نظرات و سلایق شخصیت رو انتقاد نذار گل من. اینجا یه سایته با هزاران کاربر.. هرکی نظر و اعتقاد خودشو داره.. قرارنیس همه حرف دل تورو بزنن.. پس قبل ورودت ب مجازی اصولش رو یاد بگیر...

نه خوب میشه بحثای درست حسابی کرد

یا همون بحثایی که مثال زدید رو به شیوه های غیر خاله زنکی هم تو سایت پی گرفت

ولی خب اینجا اون مدل خاله زنکی و چیپ ترش بیشتر طرفدار داره

به هر حال جلو کسی رو که نگرفتن، تا زمانی که با قواعد سایت منافاتی نداره، بزنید تاپیک

ولی خب بقیه هم نظرات مختلفی در مورد تاپیکای مختلف دارن، ایرادی نداره

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

اول کمک میکنیم وقتی دیدیم حرفامون ب نتیجه نمیرسه و مشکل فرد خیلی خیلی بدتره 

میگیم برو مشاوره یعنی ما نمیتونیم کمکت کنیم 

نورای عزیزم نور چشمم خوشگلم دختر نازم مامانی دلش میخواد توو پیشش باشی از کوچولوییم اونوقتا ک خاله بازی میکردم همیشه دختر داشتم ب اسم نورا عزیز دل مامان توو با دل پاکت دعا کن زودتر بابایی بیاد توو زندگی مامان تا توو زود زود زود بیاایی پیشمون خیلی دلتنگتم عزیزکم❤
قبلا تاپیکای جامع و مفید بیشتر بود با شماهم زیاد موافق نیستم اینجا به نظر خودت خوبه واسه مشاوره گرف ...

برای مشاوره نه. ولی برای طرح مشکل و راهنمایی گرفتن و مشورت چرا ک نه ؟؟  غیر از اینه ک اینجا کلی خانم باتجریه هم وجود داره ؟؟  جالبتر اینکه یکی گفته بود از شوهرم با دوستم حرف زدم  همه گفتن اشتباه کردی  بیا اینجا درددل کن ولی ب دوستات نگو.   باز ی سری ی جا دیگه گفتن اینجا برا درددل خوب نیس!  بلخره چ کنن ملت  منفجر بشن از درد و حرفای دلشون خوبه ؟؟

نظر منم حل مشکل با مشاور خیلی بهتره تا اینجا   درد دل نکردن هم خیلی موافقم دیدم چطوری آتو گرفت ...

آره واقعا آدم گاهی دلش گرفته میاد اینجا یکم درددل کنه اینقدر بهش حمله میکنن که نابود میشه

من خودم هیچوقت درددل نمیکنم اینجا