2777
2789
عنوان

چیکار کنم که نی‌نیم تکون بخوره؟

6765 بازدید | 15 پست

مامانا چن تا راه حل میدین که بتونم کاری کنم تکون بخوره.

امروز از صبح تکون نخورده.☹

پرنده خوشبختی در دستان آنکس می آرامد که در چنگش نگیرد.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طبیعیه خوب روزای اول ک تکوناش شروع میشه یهروز تکون میخوره یه روز نه کم کم منظم میشه تکوناش ناراحت نباش

جان جانانم که هم جانی و هم جانان من😍برا سلامتیم یه صلوات میفرستین خاله جونیا😘😘 منم براتون تو شکم مامانیم دعا میکنم🤲😇خدایا شکرت😊
عسل اگه داری بخور من سونوگرافی رفتنی بهم گفتن بخورم تا بچه تکون بخوره بخور وبه سمت چپت دراز بکش تکو ...

عسل دارم‌ الان می‌ریزم تو آب‌جوش بخورم... البته شنیدم تو بارداری خوب نیس ولی یه بار اشکال نداره.

عسل دارم‌ الان می‌ریزم تو آب‌جوش بخورم... البته شنیدم تو بارداری خوب نیس ولی یه بار اشکال نداره.

راستش نمی‌دونم میخوای به جاش چیز شیرین دیگه بخوری؟

اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏
راستش نمی‌دونم میخوای به جاش چیز شیرین دیگه بخوری؟

شکر می‌خورم. البته این عسل هم که میگم عقیده قدیمیاس بنیان علمی نداره

طبیعیه خوب روزای اول ک تکوناش شروع میشه یهروز تکون میخوره یه روز نه کم کم منظم میشه تکوناش ناراحت نب ...

مرسی عزیزم هر روز کلی شلوغ می‌کرد امروز هیچی... 

شکر می‌خورم. البته این عسل هم که میگم عقیده قدیمیاس بنیان علمی نداره

پس حتما الان یه چیز شیرین بخور مربایی چیزی بعدش دراز بکش  اونوقت کوچولوت کلی شیطنت میکنه نگران نباش

اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏