2777
2789
عنوان

دو رویی خانواده همسر

127 بازدید | 8 پست

سلام خانما

آغا خانواده همسر من اینطوری که نشون میدن نیستن یعنی توی رفتارشون یه جوریه که انگار خیلی دوستت دارن اما از پشت آدما صدتا حرف میزنند؛

براتون با مثال توضیح میدم مثلا ما از این ماشین قرعه کشی ها ثبت نام کردیم با گواهی مامانم برنده شدیم؛ الان خواهر شوهر گرامی از پشت سر صداش در اومده که الان بنام مادر زنش ثبت نام کردن پولشو هاپولی میکنند میرفتی آزاد می‌خردی بهتر از این بود که پولت رو بالا بکشن؛البته جلوی آدم فقط میگن چقدر عالی خوب کاری کردی؛

البته برای من اهمیتی ندارد اما مادرم واقعا ناراحت شده بود؛

به همسرم هم گفتم حالت تهاجمی گرفت تلفن رو قطع کرد؛

بنظرتون با آدمای دو رو چجوری باید برخورد کرد!؟ به همه شک کردم ؛ به همشون بد بین شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو‌ همه ی خانواده ها‌این حرفا‌هس مخصوصا خواهرشوهر اگه داشته باشن.

از ته دلم واسه تویی که امضامو میخونی خوشبختی،سلامتی،آرامش‌ و‌عاقبت به‌خیری‌ رو‌ از خدا میخوام.توهم واسه این نوعروس عاشق دعا کن👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️❤

بهترین راه اینه که بی اهمیت باشین ، و به همسرتون هم چیزی نگین ، چون هیچوقت نمیان اشتباه خانوادشون رو قبول کنن فقط جبهه میگیرن و اونوقت روتون به هم باز میشه ، اهمیت ندین اصلا اصلا ولی یادت باشه با آدم دورو حتما فاصله ت رو حفظ کن و هیچوقت صمیمی نشو باهاشون چون بد ازشون ضربه میخوری ، با آدم دورو ، دوری و دوستی و احترام همین 

بهترین راه اینه که بی اهمیت باشین ، و به همسرتون هم چیزی نگین ، چون هیچوقت نمیان اشتباه خانوادشون رو ...

اره واقعا درس گرفتم به همسرم هیچی نگم! ولی خودش خوب میشناستشون

اره واقعا درس گرفتم به همسرم هیچی نگم! ولی خودش خوب میشناستشون

وقتی هیچی نگین و خود همسرتون به مرور رفتار خانوادش رو ببینه ناخودآگاه سمت شما کشیده میشه ، و تا ابد حمایتتون می‌کنه ، و عزیزتر میشین ، ولی اگر هر روز از خانوادش گلایه کنین تبدیل میشین به یه زن غرغرو که قطعا هر روز باید با هم بجنگین و در نهایت از چشم میافتین، پس بهترین راه اینه اصلا به خاطر اونا با همسرتون حرفی نزنین و اوقات خودتون و تلخ نکنین 

وقتی هیچی نگین و خود همسرتون به مرور رفتار خانوادش رو ببینه ناخودآگاه سمت شما کشیده میشه ، و تا ابد ...

اره درسته من ۶ماه عقد بستم و تازه خانواده همسرم رو دارم میشناسم؛ ولی بعضی رفتارشون واقعا آزار دهنده است مثل اینکه مهمونی دعوتشون می‌کنی غذا هم درست میکنی اما موقعع غذا که میشه میگن ما خودمون یه چیزی خوردیم خونه ی شما نمیایم..