2777
2789

چند روز آب کمه الانم که کلا قطع شده روزایی هم که کم بودکلا نمیشد باهاش حمام رفت باید تانک و پمپ رو بزنیم  برق که بشه رفت حمام دیگه وای به حال اینکه برق بره 😖تا کی این وضع ادامه داره آخه ما چه گناهی کردیم از طرفیم یه سری جاها آب دارن ما هم هیچ کاش حداقل کمشو داشتیم

یه تئوری هم هست که میگه : آدمایی که همیشه سعی میکنن همرو خوشحال کنن، خودشون خوشحالی رو خیلی کم تجربه کردن.💟💫

نداااریم

اب نیییییس

هی قطع میشه

فشارش کمههههه

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نداااریم اب نیییییس هی قطع میشه فشارش کمههههه

ماهم کلا الان نداریم کاش حداقل فشارش کم میشد نه اینکه کلا قطع بشه از طرفیم خالم اینا دارن ولی کم ما کلا هیچی نداریم

یه تئوری هم هست که میگه : آدمایی که همیشه سعی میکنن همرو خوشحال کنن، خودشون خوشحالی رو خیلی کم تجربه کردن.💟💫
اصفهانی نیستم ولی شکر خدا آبمون تازه اومد 😂😂😂

کاش از ماهم بیاد 😅

من تو خانه اصفهان میشینم..صبح که فشارش کم بود..از ساع۵هم که کلا قطع😞

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
من اصفهانی نیستم ولی ماهم همین مشکلو داریم

😢خیلی وضع بدیه 

ماهم کلا الان نداریم کاش حداقل فشارش کم میشد نه اینکه کلا قطع بشه از طرفیم خالم اینا دارن ولی کم ما ...

واسه ما هم هی قطع میشع هی وصل میشه

شما کجایین

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
واسه ما هم هی قطع میشع هی وصل میشه شما کجایین

من نجف آبادم یکی از شهرستان های اصفهانه اینجا بعضی محله ها آب خوبه ولی ما مرکز شهریم کلا هیچی نداریم با  آب تانک میگذرونیم اونم  آبش تموم میشه 

من تو خانه اصفهان میشینم..صبح که فشارش کم بود..از ساع۵هم که کلا قطع😞

کاش خدا یه نگاهی به حالمون کنه بهمون رحم کنه